Na és akkor !! Ma sajna be kellett mennem Nyíregyre egy dolog miatt, és ha már ott vagyok gondoltam üritek eggyet mert stresszes vagyok a héten :( Szofi nem dolgozott sajnos ma , igy gondoltam felhivom a Dorina 33 akiről eléggé megoszlanak a vélemények a fórumon ! Felhívtam , azt mondja egy vendég igérte ,hogy jön de már 45 perce itt kellene lennie bisztos már nem jön ugy hogy gyere !! Amugy már kétszer voltam a Dorinánál ugy, hogy tudom milyen furcsa a STILLUSA !! Oda értem , erre látom megérkezik a másik makktárs is :) én még a kocsiba ültem! Hivom a csajt mondom itt a másik srác is szerintem aki késett :) ,azt mondja tudja mert most hivta őtet , de már elkésett most mit csináljon vele, sajnálja mert vissza járos vendégje de nem tud mit tenni ! Ezuton is bocsi ,ha olvasod a forumot makktárs :) De vissza térve a lényegre, bementem a Dorinához, alig megyek az előtérbe két lépés, erre "" adott az nekem lekváros kenyeret "" elkezdte fujni ,hogy a cipőt huzzam le mert neki az a "" keresztje "" ha cipőbe mászkálnak a házba !! Erre mondom neki "" nyugi van már Dorina mit idegeskedsz??? eddig is amikor voltam nálad a fürdőszoba előtt lehúztam a cipőt, ne aggódj már !!! Kérdeztem megismersz ?? azt mondja NEM !! Mondom kétszer jártam itt nem emlékszel RÁM ?? :) Azt mondja nem emlékszem és túl nagy az EGÓD miért kellene emlékeznem rád ??!!! Bementem a fürdőszobába okés bent minden, elvégzem a szokásos pancsikolást :)Kimegyek hozzá, mondom pedig utóljára jót keféltünk , akkor valamivel nyugodtabb voltál !! :) Azt mondja ,neki kell 5 perc ,hogy ráhangolódjon a vendégre utánna okés minden !! Mondom letelt az 5 perc már !! Erre elkezdett nevetni , azt mondja akkor kezdődjék a buli !! Apám, olyat furulyázott a Dorina, eljátszotta oda vissza a varázsfuvolán a " CSAK A NÉZÉSÉT MEG A JÁRÁSÁT, MEG A CSIPŐJÉNEK A RINGÁSÁT """ komolyan mondom ha lenyugszik a kezdeti sokkból a Dorina, és hagyod kibontakozni a franciája valami eszméletlen jó müsor :)) a pózokat nem vittük tulzásba ,toltam neki hátulról amit imád ha erőssen csinálják, és mentünk egy kört lovaglóba is !! A végén pedig a sok kis " staffi "" a szájába pihent meg : D Csók nincs !! De nem is szoktam erőltettni sehol, kinőttem már ebből a tinédzser korból :) amikor jöttem elfele adott két puszit, és azt mondta legközelebb is szívesen fogad !! Mondom persze.... csak azért ,hogy megint legyen kivel vitáznod :) na én nekem a mai akciódra Dorina 10/9 adok , de csak azért 9 -et mert az elején egy kicsit felhuztad magad a cipős sztorin!!!!