Ez is egy nagyon jó meglátosod Tibeti ! Az is egy külön történet, hogy be sem kell regisztrálni és igy is tudják olvasni a fórumot a be nem regisztrált tagok is, de ők igy nem tudnak infot írni, magyarán csak kapnak adni nem adnak infót! Van olyan fórumozó akinek van 10-15 hozzászólása és mindbe csak infót kér lányokról de irni nem irt még egyről sem! Nekem is van olyan .hogy privátba kér tőlem egy pár lányról információt de soha nem irna vissza ,hogy " köszi az infot" ! Azért azon is el kell gondolkozni hogy ha kap az ember fia egy két negatív beszámolót csajokról és nem megy el akkor nem dob ki 10-12 rózsaszálata saját zsebéből feleslegesen! De a pozitv hangvételü beszámolónak is megvan a maga jó oldala mert ha van több jó beszámoló a lányról már nyugodtabban megy el meglátogatni a hölgyet a vendég! Én nem szoktam nagyon negatív infót beírni a fórumra, fóleg ha elsőre megyek csajhoz és nem volt nekem esetleg megfelelő a szolgáltatás mivel lehet nem voltam a lánynak szimpi vagy eseleg más dolgok nem jöttek be neki velem kapcsolatban! De privába megirom ószintén mindig mi volt abban az egy órában! De az koránt sem biztos hogy elmegy egy másik vendég ahogy a csajhoz és ugyan azt kapja mint ami velem történt meg akkor esetleg! De azért vannak segítőkész vendégek is akiknek ha adok infot privibe akkor irják vissza ,hogy ők melyik lányoknál jártak és ha valamelyikről esetleg kell egy két fontos tudni való akkor szívesen megosztják velem ! Ez volna a helyes ut mindenkinek szerintem!