Valóban nem erős a felhozatal és még arról is kevés az infó...ezért ezt a privis cuccot végképp nem értem...hacsak nem annyira érzékeny vagy ciki az infó inkább kéretik itt megosztani wazze!
Meg is osztanék kettőt akkor:
Dórcika - voltam nála egyszer-kétszer....Zsolóka korábbi beszijére tudnék rágyúrni, mármint, ami azt a jó kis q-s milf arcot és rakétaporszívót megszégyenítő szivóerőt illeti:) Kinézete rendben, dereka, feneke isteni...csókkal, francival jól felhúzott, hálából rendesen minden szögből megtámadtam és dolgoztam rajta sokáig, majd a poppancs is szépen kitágításra került, s végül telepakoltam a finom kis száját...teljesen rendben volt...de a garden str-i lakás tényleg lepukkant kissé, ha még ott rendel, de kit érdekel ez igazán, ha az emberfia jól érzi magát.
Mollyka - ugyanott rendel(t?), mint Dorcika...húsosabb fajta, de arányos, kellemes, jó kemény cicikkel, aranyos pofival...jófej kiscsaj, jól eldumáltunk...a csók itt is keményító hatású, aztán a franszoá még változatosabb, mint Dórcikánál...alig bírtam abbahagyatni:) "rettenetesen" megfarkaltam utána előlről-hátulról, kiváló partner volt, élvezte is rendesen, s ez még jobban felizgatja a férfiállatot...hálából nála is a szájba kerültek az utódok...abszolút jól éreztem magam nála.
Na jöhetnek a beszámolók kollégák :)