Köszi !!
Köszi !!
Lina 21: Északi körút - régi, sok nevet váltott ismerős.Baromi jó csaj, és innen ki is merült minden, ami jót lehet mondani róla. Én már harmadjára futottam bele (mindig más néven persze) unott, passzív fel*ras csók csak ímmel ámmel. Pont mintha lenne itthon egy szexidollym. Gőze sincs, hogy mi kell egy pasinak, futószalag.
Kár, amúgy, szép, csinos, ha összekapná magát, toplistás lehetne itt nyírben.
Hellóka!
Ki tud igazi mélytorkos franciskát ? /várom hirdetők válaszát is/
Bogarka kicsi lány kedves, rózsa és ami benne van (natúr francia, popsi stb) szerintem nyiregyen a legjobb, megbízható és nyafi nélkül tesz meg mindent ajánlott részemről ;-)
Evelin 27 pici lány formás popsi, felora kicsit drága számitásal de végül is nem volt rossz, keco tiszta úgymint a zuhanyozó is, francia nem az ő asztala de kárpótolt a lovaglásban ajánlott részemről ;-)
Ivett 29: Stadion környéke, részemről teljesen ajánlott. Full barátnő feeling, fantasztikus francia. A képek kicsit shoppoltak, alkatilag nüánsznyit vastagabb, de az odaadás kárpótol. Csók alapban, rózsák átlagosak, az utóbbi idők legjobb kapása volt.
Szonja 27-ről tud valaki valamit? Ő lett volna ma a number one, egész de kerestem, de nem értem el, mostanra meg eltűnt. Lesz még vajon?
Rami20
Már írtam róla korábban csak szeretem kiemelni azokat a lányokat akikhez érdemes menni.
Korzó oldala***moderálva*** n/f benne és több alkalommal is bizonyította,hogy van bf.
nf akkor lenne 10/11-nél több,ha végig engedné akkor viszont 10/20 lenne. Sok szolgáltató tanulhatna tőle.
Kicsit visszatartom magam,hogy egy-egy lányról jót írjak,mert utána hetkig csak nagy nehezen tudok bejutni :)
Teljesen ajánlott
Ez pontosan igy van
Igen megerősítem Én is szombat óta nem elérhető, biztos szabadságra ment a hírdetést meg elfeljtette levenni
Sziasztok!
Dorina (20)ról van valakinek valami infója? Kálóba kellene menni, bár Nyíregyre van a helyszín megadva. Telefonon már beszéltünk, kedves hangja van az és nem is kér túl sok virágot a kedvességért ***moderálva***. Valakinek tapasztalat?
Monna24
Van fent másik hirdetése is ott kétes hirdetőként van fent" Pedra néven ***moderálva***" A hirdetés nagyon hasonló.
Mindkét hirdetésre elmentem a kétesre 4 hónapja kb. a másikra pár hete. Ismerősnek tünt de csak akkor jöttem rá mi van mikor már belekezdtünk.
Most Kállósemjénbe M.I. st. 14km mondott de a táblától is 19km. van a helyszín. Köntösben kiszól,hogy gyere be,majd f*zetés ***moderálva*** és elkezdi sorolni az extrákat,ami felduzzad ***moderálva***
Kamusnak gondoltam a csajt így nem mentem bele.Jött a szöveggel,hogy a nagyi kórházan és ő vigyáz a házra,miközben fiatalos újabb építésű a ház.
A lényeg,hogy aktus közben sem szégyeli felveni a telefont,siettet,ne csináld így,ne csináld úgy, lassabban stb.
Hozza az átlagos alja szintet :(
Nekem skerült kétszer is belefutni
Ezek után rádbízom,hogy mész e.
Ennyi
szorosgorilla · Lelkes újonc · Jessica 33: korrekt és rugalmas egyeztetés, feszes test,sejmes bőr, szép formás cickók és fenék.
jó francia. ajánlott
Jessica 19: egyezettünk, de a helyszínre érkezéskor, rozsaszál és lány változást adott elő. Leléptem gyorsan.
staffi · Őstag · Amina volt az előző neve :)
Talan Anita neven futott ( bar nekem nagyon hasonlit egy ismerosomre, akit Anitanak hivnak, lehet emiatt ragadt meg ez a nev bennem :) ) A het elejen en is lattam par kepet masik nevvel, amit ugye en sem tudok pontosan :))
TibetiSzerzetes · Tag · ... nem új, csak más néven újraregisztrálhatott. Az utolsó előtti képre emlékszem, hogy már láttam, de nem jut eszembe, hogy kinél.
staffi · Őstag · A Záhonyi lány szerintem elhagyta szép hazánkat, emlitette, hogy nyaralás után egy időre megpróbálja külhonba :) aztán ,hogy sikerült-e neki az elhatározása vagy sem,azt nem tudom száz százalékra de hirdetését nem látom mostanában ! Reméljük visszatér azért.......
Rendben. Hívni foglak!
Hánytól-hányig leszel elérhető?
Szombaton nyiregyházán leszek. Szoval itt a lehetöseg .. Használd ki.
Én is rendszeres látogatója lennék, de Mátészalkára biztos nem megyek el.
Meláni-t nagyon de nagyon nem ajanlom senkinek se ! kritikan aluli amit muvel!