... a lányok jönnek-mennek, de mostanság sok élménybeszámolót nem nagyon lehet olvasni. Így azt gondoltam, hogy irok egyet Szonja 27 -ről, akinek most éppen pont nem látom a hírdetését - reggel még itt volt. De jó lesz ez máskorra is, amikor megint lesz :)
Egyeztetés: könnyen ment, rugalmas - persze ha te is az vagy, ha kell.
Helyszín: kórház közelében, a lakás átlagos, a célnak teljesen megfelel.
Alak: képek szerint, vékony és kismellű (ezt csak azért írom, mert mindenkinek más jön be). Kor is a megadott körüli lehet.
Hozzáállás: végig barátságos, kezdeményező (ha kell), profi hozzáállással. Időnézegetés nincs, sőt hamarabb végeztünk a megbeszélt időnél, készültem indulni, és ő marasztalt.
Előadás: normál keretek között van a szolgáltatása. Igazán nem tudom, hogy mi van az alapban (extra: csók , de az megéri - szerintem), amit én igényelni szoktam, azt mindent megkaptam. Én teljesen elégedetten jöttem el.
Virág: ahogy szoktátok mondani 10/15-ös menyecske. De nekem megérte. Én nem szoktam ár/érték-t nézni csak az értéket. Jó volt, vagy nem volt jó. Szonja jó volt :)
ui.: és mindez az én szubjektív véleméynem és tapasztalatom. Aki nem hiszi, az járjon utána :)