Nem biztos. De azért köszi a jó tanácsot.😁
Nem biztos. De azért köszi a jó tanácsot.😁
Gabo30 · Kvázi-tag · Hali szt akinek most fent van a hirdetése az dolgozik is,, vagy nem... :P ,, Ha szexre kerül a sor el ne felejts leöltözni :)
Sziasztok! Tudtok olyan lányt aki ma dolgozik??
btom · Újonc · Daniella25 , kinek a pap kinek a papné, szokták erre mondani. "Pesti viszonylatban igazad lehet" , de itt nálunk *5 .
Nekem nagyon bejön , gyönyörű cicik, az egész teste ápolt, illatos bőr, kedvességben is maximálisan odateszi magát.
Személyszerint sajnálom, hogy már elmegy - visszajáró vendége lennék.
Én nem éreztem, hogy annyira megjátszotta volna magát, de ezt mindenki másképp érzi, főleg akár egy fullos nap után.
Szóvak aki szeretné még meglátogatni az csak du.3-ig teheti meg, addig lesz nálunk.
Szép napot!
Nem emlékeztél rosszul, asszem a héten lett 19 éves, ami részemről egy plusz pont. (Mármint, hogy a kora követi az idő múlását.)
Ő az. Rosszul emlékeztem ezek szerint a korára.
Nem roma. Jósaváros környéke, pontosabbat ide nem szeretnék írni.
btom · Újonc · Nem tudom kiről beszélsz én csak Alíz 19-et látok, érdekelne hogy hol rendel és roma-e ?
btom · Újonc · Micsoda felhozatal!
Rég volt ilyen nagy kínálat az oldalon, mindenki válogathat kedvére.
hajrá fiuk használjuk ki a lehetőséget !
staffi · Őstag · Hm... én azért voltam többször is a Zaránál, irtam is, hogy volt egy kis hiányérzetem amikor eljöttem tőle első alkalommal, de azért utánna is meglátogattam még 2-3 alkalommal :) én elfogadom más véleményét is , mert két egyforma vendég nincs , nem egyformák az igényeink ,de ez az én véleményem én inkább pozitív élményekkel távoztam tőle azért! :)
Alíz 18 - Ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor azt mondanám, hogy: korrekt. Csak egy gyors NFVSZ-ra ugrottam fel és 5 rózsát vittem magammal. Azt hiszem ez így elég kedvezően hangzik. A logisztika, telefonos tájékoztatás korrekt. A csaj szerintem viszonylag szép arcú, egyetlen negatívum, hogy elmondása szerint az utóbbi időben rengeteget fogyott és ez bizony meglátszik a hasának és a combjának a bőrén. Értelmes, kommunikatív lehet vele beszélgetni. Kellemes, bőnyálas franciát kaptam. Alapvetően elégedett vagyok a produkcióval.
szorosgorilla · Lelkes újonc · Test alapján ex-Szonja 23-ra tippelek. Tényleg nagyon szép... ha ő az,akkor felajanlhatta a belepesed után az edesharmast egy sotethaju tetkos csajszival... ?
Most tért vissza Zara (26), ő fogja tolni nektek, hidd el! :D
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani legénybúcsúba showműsort is előadni képes egyéb szolgáltatásra is nyitottabb lányt? Végignéztem az adatlapokat és sajnos nem találtam.
Köszi előre is!
TibetiSzerzetes · Tag · Nem feltételztem semmi rosszat, azt sem írtam, hogy rossz lenne. Csak azt, hogy más. Ettől még jó lehet. :)
Jo lenne,ha Ő meg a barátnője gyakrabban latogatnanak a varosunkban,minőseg felső fokon!
Igazad van, de a lányka még tök új errefelé, szóval a névválasztás nem szándékos.
Én beneveztem: Vasútállomás melletti szokott rendelő, 10/15, full bf, nincs kedvem leírni még egyszer (viv' la redis fail), részemről ajánlott. A legszebb arcú lány, akinél voltam az utóbbi időkben.
Sziasztok!
Sajnos Kleo 25 mar csak múlt,Kimberly 28 meg mindig nagyon jo!
TibetiSzerzetes · Tag · sziasztok,
no lám-lám, van egy új Daniellánk. Persze nem összetévesztendő a régi Daniella33, az új Daniella25-vel.
Aki utána akar nézni, és Daniellával kapcsolatban bármit talál, azok mind a régiről (33-as) íródtak a nyíregyházi fórumban.
üdv és derűs napokat
Sziasztok. Stefiről van valakinek infója? Köszi
TibetiSzerzetes · Tag ·
...Nem törölve lett, csak a csevegő be át lett helyezve...