Tina Relax Masszázs - Még múlt héten egyszerre feltűnt nagyon sok új hirdető Nyíregyen. Már az gyanús volt, hogy felhívtam közülök 4-5 hirdetőt elvileg mindenki egy helyen volt, de egyik sem tudott a másikról. Tina képei nagyon megtetszettek bár nem volt fotógarancia gondoltam egy merészet és felhívtam őt is. Ő is azon a helyen volt, ahogy a többi új lány. Telefonban masszázsról szó sem volt sorolta a szokásos félórás és órás programokat. Telefonban megnyerő volt, úgyhogy beleugrottam. Helyszínre érve egy totál más lány nyitott ajtót. Mondom neki, te nem Tina vagy: Ja hogy én Tinát keresem, mondom igen, akkor máris szól neki. Jön a másik csaj, mondom te sem Tina vagy. A csaj erős 30-as versenyző volt alacsony, szőkehajú, kissé molett. De ő erősködik, hogy ő Tina csak a haja van máshogy fésülve. Kérdezi elmegyek ( ez azért korrekt volt), mondom itt állok csőre töltve nincs B tervem, maradok. Azt mondja fel óra *** moderálva ***, mondom oké. legyen. Masszázzsal kezdtünk, ha már Tina Relax masszázs :) ez egynek elment. Majd kézimunka franciska vegyvédelmiben, de csak dísznek. Mondom neki pattanj paripára. Ráül kb 5 perc leszáll, kézbe veszi az ezredest, hogy segít elmenni. Mondom miért sietünk valhová? De mindegy szem becsuk feladatra koncentrál. Ezredes verése gumiban, mondom lehetne gumi nélkül az extra. mondom akkor azzal nem élek. Öltözés, távozás. Utána visszanéztem az oldalon és az itt hirdető Andi nevű csajnál voltam végül. Tanulság: Mondanám, hogy érdeklődni a fórumban az új lányokról, de valahányszor érdeklődöm azt kimoderálják úgyhogy valakinek be kell vállalni a felfedezés örömét vagy bánatát. Tina esetében én voltam ez a szerencsétlen. Nem megyek többé hozzá és a helyet is bojkottálom.