Szia!
Kisvárdában sajna senki nincs, Gemzsén van egy roma csaj, ő hirdeti magát kisvárdainak.
Szia!
Kisvárdában sajna senki nincs, Gemzsén van egy roma csaj, ő hirdeti magát kisvárdainak.
Sziasztok!
Szeretném meglátogatni Kamilla 23 -at, de nem találok infót róla.
Üdv: Emmerich
Engem is erdekelne ha vki tud kisvárdán vmi alkalmi csajt
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a tapasztalatok megosztását itt, és privát üzenetben is Hanna 25-ről! Természetesen lemondtam róla én is az olvasottak alapján. Egyetlen pozitívum sem íródott róla sajnos! Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Annak idején még Luca néven futottam bele Nyíregyházán. Életem egyik legnegatívabb tapasztalata volt, pedig pár évtizede látogatok lányokat. Én akkor se mennék hozzá újra ha ő fizetne nekem.
Most mit vársz? Miután éveken keresztül nyújtotta a semmit, hirtelen, megtáltosodott, és Michelle Wild lett belőle? Nekem is pont az esetem. Háromszor próbálkoztam, háromszor nyúltam mellé.
Egyébként most már nonsense itt a moderálás. Egy follow-up - semmi extra, és eltűnik. Másik kolléga meg is jegyezte, hogy mindezek ellenére kipróbálja a hölgyet még egyszer - eltűnik.
Mégis kinek van kedve ezek után bármit is ide írni?
Sziasztok! Nem tudja valaki annak a nőnek a telefonszámát aki itt dolgozik Kisvárdán?
Jessy 20-nál voltam 1827-tel végződik a telefonszáma, itt csak apróhirdetésként van jelen
Énm már voltam nála két alkalommal,de nagyon megbántam. a telefonba mindent megigér. mikor odaérsz kiderúl mensije van (első alkalom).Megbeszéltünk egy új időpontott.Két napig nem volt elérhető,Majd sikerült vele beszélnem.Vesztemre megint kértem egy órát.Kiderült,hogy folyása van.Egyszóval kát alkalommal egy-egy óráért kaptam két franciát.Azt ajánlom nagy ívbe kerüld el mert egy lenyúlós nő.Szerintem férjezet és csak hobby ból csinálja nem igazán törekszik arra,hogy állandó vendégei legyenek.Ezért igér a telefonba mindent-aztán kapod a hideg zuhanyt.Az biztos,Hogy Én többet nem keresem fel.Nem tudom az Ózdi emberrel mi baja,de lehet,hogy kiverte nála a balhét.MESSZIRE KERÜLJÉTEK EL. DUKE
TibetiSzerzetes · Tag · ... nem Jenny-t akartál írni?
A nemrégiben Jessy-nél voltam (06......27)
Eddigi tapasztalataim alapján a legkorrektebb szolgáltató a városban. Rendezett, tiszta modern lakás, tiszta fürdőszoba. Jessy nagyon szép lány, és a barátnő feelinget teljes mértékben megkaptam. Az akciókról általában nem szoktam részletesen írni, most sem fogok. A lényeg az, hogy amit csinál, azt ügyesen csinálja, és nem kedvtelenül mint néhány lány az iparban.
A következőkben Jenny 21-et tervezem felkeresni (06......33). Bárkinek valami tapasztalata a hölggyel kapcsolatban, esetleg valami jobb ajánlat? :D
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Megteheti hogy válogat.. nélküled vagy nélkülem is lesz elég vendége, ez tuti!. Még jó hogy 30-feletti vok :) Tudod én erre azt mondom ha nem kel a rózsa viszem másnak..meg ahol szívesen látnak ,,
staffi · Őstag · Viszont ha harmincon felül vagy akkor ki ne hagyd a Larát se a barátnőjét ;) ;)
Nekem speciel voltak jó tapasztalataim 'név nélkül' hirdetőkkel, írtam is róluk.
Fel kell hívni, jól kérdezni, és egy telefon alapján jó eséllyel meg lehet állapítani, hogy érdemes-e vizitre, vagy nem.
Sziasztok volt mar valaki ennel a nev nelkul hirdeto nonel:
sziasztok jó megjelenésü lány mindent vállal kivéve popó és párok. elerhető vagyok du 14 órától 18 óráig. magán és matávos telefont ne veszek fel üzenetekre ne válaszolok. idősebb Ózdi ember kiméljen! zaklatást nem tűrők!
Van rola valami tapasztalat ? mert semmit se talaltam rola. Koszi
kispe · Lelkes újonc · Az élmények teljes megosztására létezik egy másik oldal, szerintem itt a fórumon az is elég, ha segítünk egymásnak hasznos tippekkel.
Kérdeztél egy hölgyről, aki szerintem teljesen rendben van, ezután már csak rajtad múlik, hogy felkeresed vagy sem!
Azt javaslom, ha további kérdésed van inkább írd meg privátban, és ne itt szájkaratézzunk!
kispe · Lelkes újonc · Ha ennyire akarod kicsit írok Zsófiról:
Nála még debrecenben voltam a nyár elején kétszer félórára, normális gondolkodású és jól karbantartott MILF, akivel mindkétszer jól eltelt az idő.
Érdemes kipróbálni, bár ha valami különlegeset szeretnél, arra inkább kérdezz rá telefonon, mert én általában csak alap dolgokat kérek.
Hali mindenkinek!
Csak pár szó!
Pati31 : mindent visz. Voltam már jónéhány hölgynél Nyíregyházán, de nem találkoztam még hozzá foghatóval. Nf. 10/10 , akt. úgyszintén, a csajszi nagyon rendben van, a kedvességét pedig tanítania kellene Nyh.-n. Vigyázzatok rá!
Üdv.
TibetiSzerzetes · Tag · Lara27, Mia25-ként írtam róluk. Úgy látszik Mia fél év alatt 4évet öregedett. . .
Zsófi33-ról annyit hallottam, hogy jó, de nem részletezték.
bbbs · Újonc · A csókot nem kértem, így nem tudok róla nyilatkozni. (Puszi az más, nem számít.) Lehet szimpátia függő, így ha neked nem számolta fel extrának, akkor igencsak bejöhetsz nála. Örülj neki! :)