Chyntia - Időpont egyeztetés könnyen ment. A képeken látott lány nyitott ajtót. Fogadtatás kicsit visszafogott volt. Fél órára mentem, de mondta is, hogy nincs több időm, mert már jön a követlező vendég. Gyors zuhany, majd francia. Kimagasló volt a francia tudása. majd a lényegre tértünk, változatos pózókban igyekeztem akrobatikus képességeimmel elkápráztatni, fél óra múlva szó szerint ömlőtt róla is meg rólam is a víz. próbálgattam a határait, a nagyon durvulást nem szerette, de azért lehetett dolgozni rendesen. A kezdeti visszafogottság is eloszlott és egy igazi kis vadmacska született belőle. Azon ritka csajok egyike akivel órákon keresztül el tudtam volna "szórakozni".Ő nem mondta, de tudtam, közelítünk a fél óra végéhez úgyhogy NFVSZ-el fejeztük be a produkciót.A végén úgy lerendezett, hogy a vérnyomásom szerintem karcolta a 230-at :) A produkció végére szerintem eléggé leamortizáltam, de én is alig álltam a lábamon. Ő elment zuhanyzni én meg húztam remegő lábakkal haza. a lépcsőházban Összetalálkoztam a hozzá igyekvő makktárssal, hát mit mondjak, nem irigyeltem :) Megyek még? Naná!