Tegnap végre sikerült meglátogatnom Gabyt! Rég nem voltam nála ugyanis mikor lejár a munkaidőm akkor sajnos neki is,amikor bedig napközben ráértem volna akkor ő nem volt elérhető. Ezért nagyon megörültem, hogy az utóbbi időben szombaton is fogad vendéget. Megbeszéltük, hogy délután mennék és egy órát szeretnék maradni. Megérkeztem pontosan a megbeszélt időpontban teljesen nyugodtan hiszen már többször is voltam nála, azt azért hozzá teszem eleinte még a telefonos egyeztetések is nehezen mentek mert mindig túl ideges voltam . Volt olyan lány aki rámtette a telefont mert annyira zavarba voltam, hogy alig tudtam értelmesen beszélni azt gondolhatta biztos részeg vagyok. Na mindegy ez volt a múlt mostanában már egy kicsit rutinosabb vagyok hiába na gyakorlat teszi a mestert legalábbis ezt gondoltam. Visszatérve Gabyhoz ott álltam az ajtó előtt teljesen nyugodtan addig a pillanatig amíg ki nem nyílt az ajtó, ahogy megláttam elszállt minden önbizalmam mintha először lettem volna nála. Mindig így járok tehát mégsem vagyok még elég rutinos Gabyról viszont ez nem mondható el nála hamar feloldódik az ember . Szerintem Nyíregyházán az egyik legszebb lány. Valószínűleg sokat számít az is a szépségén kívül, hogy nagyon kedves és közvetlen beszélgetni pedig kifejezetten jó vele. Az egy óra alatt viszonylag sokat beszélgettünk ugyanis szerintem az első tizenöt percben kivégzett. Utána kaptam egy hosszabb masszázst bár nem tudom mennyi idő telhetett el mert teljes időzavarba voltam nem volt nálam óra Amikor menni készültem megkérdezte próbáljuk-e meg mégegyszer ez nagyon kedves volt tőle pedig tudta, hogy nálam ez nem szokott menni . Mindenesetre nagyon kitartó volt mindent megpróbált és már majdnem sikerült de a végén mégsem jött össze. Ez van! Nem az ő hibája velem van a baj. Egy biztos a szombat délutánomat kellemesebben el se tudtam volna képzelni . Sajnos ez volt az utolsó szombat amikor dolgozott ezután még ritkábban fogok tudni vele találkozni ez azért lelomboz rendesen. Valahogy meg fogom találni annak a módját , hogy azért ne kelljen teljesen lemondanom Gaby nyújtotta örömökről. Remélem nem csak nekem telt ilyen kellemesen a szombat délután. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett!