Köszönöm neked a kedvességed. Te is közvetlen igényes és érzéki voltál velem pont ezért sikerült jól.😉 Ha szeretnéd várlak újra. Itt vagyok a városban szombatig😘! Csók Any
Köszönöm neked a kedvességed. Te is közvetlen igényes és érzéki voltál velem pont ezért sikerült jól.😉 Ha szeretnéd várlak újra. Itt vagyok a városban szombatig😘! Csók Any
Triniti 40: Ki akartam próbálni valami újat és most bejött! Jobb fotókat is feltehetne, egyértelműen ő van rajtuk, de valóságban csinosabb. Bár arcra nem igazán jön be nekem és a cickók is lehetnének méretesebbek (ez erősen szubjektív vélemény), de nagyon csinos és valóban sportos alkat. Az előadás pont olyan, ahogy én szeretem: bújós, dorombolós, barátnős, de azért kellően vadmacskás :)
Az egész együttlét alatt úgy mozgott, fordult, hogy mindig mutasson valamit magából, még a gumiért is úgy nyúlt, hogy közben kacéran pucsítva nézett vissza.
Ha az alkata valakinek bejön, erősen ajánlott a részemről.
Igen, tudom, első kézből.
Kedves Klaudiacica! Nagyon rosszul gondolod, én nem élvezem a hölgyek lejáratását, én azt szeretem, ha jókat írhatok róluk, mert ez azt jelenti, hogy jól éreztem magam náluk - kb mint ahogy az esetek 90%-ában így is történik. Kereső pedig nem feltétlenül csak ezt az oldalt jelenti. ;) Bár az tény, hogy erre nem gondoltam: A Klaudia - Amanda - Cloé evolúciód során a keletkezett negatív hosszászólások bizony eltűntek a fórumból.
Azért hogy ki, mennyire hiteles, azt nüánysznyit befolyásolja a posztok melletti fel és lefelé mutató hüvelykujj melletti szám.
Amúgy meg ez nem lejáratás, ez tájékoztatás. Elég sok vendéged van ahhoz, hogy ne foglalkozzál velem, és persze a kiírásaimmal. Nekem pedig elég sok ismerősöm van, akiknek nem Te vagy a megfelelő. A Te sok vendégedet nem érdekli a névváltoztatás, az én sok ismerősömet pedig igen. Viszont elnézést kérek, az utolsó mondat valóban nyers volt és tömény: Kimaradt a 'szerintem', 'véleményem szerint', 'az eddigi összkép alapján' valamelyike.
Flya (51)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Te már csak tudod!!! Ha azt hiszed, hogy ezzel lejáratsz, akkor nagyon tévedsz! De tudodmit ennyi örömöd legyen!!!
Gabo30 · Kvázi-tag · Jó megfigyelés.. ezt csak megerősíteni tudom.. Amandábol -Cloé lett! se baj ,Név,változtatás stb..és mehet tovább minden , jöhetnek majd az uj pali madarak akik rá repülnek mert nem olvassák a fórumot..
2 hirdetés=1 szolgáltató..off
Csak a folytonosság kedvéért: A sokak által ismert, és a legkevésbé sem elismert Amanda (25), most Cloé (25)-ként keresi a madarakat. Természetesen nem ajánott, részletekért használd a keresőt!
Kloé 29 még mindig a legjobbak közé sorolandó! Full 10/10
staffi · Őstag · Mostanába ráhajtottál a milfekre keményen, ezen kicsit meg vagyok lepődve :)
Nem valós a korod, és ehhez nem kell géniusznak lenni, hogy bárki kiderítse.
Kiara 20: Telefonban kedves szépen tájékoztat, alap a natúrszopi, csók, bf. A helyszínre érve megörültem, hogy a Bea 27 kecó. A csaj bejött, alacsony, kicsit vastag húsos, de jó feszes, rendesen megkivántam. A telefonban ígért csók a helyszínen már csak szájrapuszi. Szopni lelkesen szopik, bár én az érzékibb, jobban átélt dolgokat jobban szeretem. 69 nem nagyon tetszett neki, dugás se volt nagy élmény. Olyan semmilyen volt az aktus. Nem megyek többet hozzá, mert érződik hogy nem szereti a férfiakat.
Üdv.
Elnéztem: Bea 27. bocsika
Közelmúltban újra meglátogattam a Bea 26 -t. Nagyon pozitív az élmény, nagyyon jót kúrtunk. Volt kémia is,szerintem élvezte ahogy jól megrakom. Ennek oka lehet a délelőtti látogatásnak tudható be, de azóta is vágyok vissza. Azért hagyjatok nekem is időpontot! 😋
Flya (51)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Te meg egy puha pöcs vagy :) Semmi baj a mozgásommal és a korom is valós, de ha nem jöttem be neked minek maradtál nálam? Nem kényszerített rá senki, hogy be gyere a lakásba!!!
Te a Dóra/Zsaklin (27) hírdetőről írtál?
kispe · Lelkes újonc · A rutinosok így csinálják, nem vagy egyedül a módszereddel :-)
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Látod ezért szoktam én azt csinálni, ha pl uj helyre vagy uj csajhoz megyek, csak egy félidőre nevezek be,( ezt a kezdőknek figyelmébe is ajánlom) így annyira nem gáz ha rossz a szolgáltató vagy a szolgáltatás ..
Az már más tészta hogy pozitív vagy negatív élménnyel leszek gazdagabb...am meg ki kellet volna használnod az időt amit ki pengetél a csajnak,, a jobb szolgáltató ilyenkor simán ***moderálva*** ,mert ugyan..
minek f**etnél a semmiért!
Sziasztok. Dóránál jártam ma. Lakás , fürdő Okés. Lány teste nekem nagyon bejön. 1 órára fizettem be , de kicsit túl siettette a dolgot. Egy fél óra múlva lent is voltam. Ami pedig 100% os a popsi hátulról , a hangokból leszűrve innen ő is élvezte. Hogy visszamegyek e , nem hiszem nekem jött be ez a siettetés kapkodás...... de a futószallagot leszámítva A lány rendben van😉
Dorcika 32 jártam, kiprobálni voltam de annyira nem volt emlékezetes, a hozzá állásával nincs gond, de nekem nem az esetem. Nem leszek visszajáró vendég.
Ez mondjuk igaz. :)