Na srácok, lehet itt van egy újjabb "top punci" este meglátogatom aztán ha össze jön a csaj megirom!! Beszéltem vele ma. ... :D
staffi · Őstag · Na srácok, lehet itt van egy újjabb "top punci" este meglátogatom aztán ha össze jön a csaj megirom!! Beszéltem vele ma. ... :D
Gabo30 · Kvázi-tag · Ez van mikor el mégy megcsinálni a Nőt, és Ő csinál meg téged :D ..upssz ez a történet jó szaftosra sikerült szinte már szaga van :))
Szimi 25:
Gyors időpont egyeztetés, kedves hang. Két számon is hirdet, egyik masszázs, másik nem ...csak. Mindenesetre ő veszi fel mindkettőt. A képeken ő van. Feszes fenék, szűk pu...isteni kézjáték, még istenibb "szájjáték" Élőben is szép alakja van, mint a képeken. Közvetlen és kedves.
Mindent csak óvszerben, ami kifejezetten szimpatikus. Valóban mindent, amikor a prosztata környékére tért érezte, hogy tetszik amit csinál így az ujjára is húzott egyet. Ugyan csak kf-ra mentem de nem tudtam nem szexxxel befejezni. Kellemes rózsa szálak, mindenre nyitott és isteni az íze, lent is...ezt nem minden esetben engedi. ;) Vasárnapig van a városban, érdemes meglátogatni.
Üdv
Néhányan kérdeztek privátban Nyíregyházáról, hogy Debrecenben kit érdemes igazán jól 'meglátogatni! Régen eltünt ékszer a Lili33! Cserfes, beszédes, energikus, vendégcentrikussága mellett rendesen léha és fülledt az atrakcióban. Bré és fr*ncia érzékeny!! A múlt nyarat nekem nagyon kiadta volna, de a nyár közepén eltünt. Uraim!? Szolgálják ki magukat...
Gabo30 · Kvázi-tag · A mi kis Ramink nem változott semmit, még mindig ugyan olyan jó.. :)
Kedves Szerkesztőség! Egyáltalán nem általánosítottam, főleg nem mindenkire, hanem összehasonlítottam a két várost - mondjuk a moderálás során épp csak a lényeg tűnt el.
Sajnos, mivel a rózsaszálak feszegetése itt a fórumon kimondottan kényes téma moderálásügyi szempontból, részletezni nem áll módomban. Viszont kellőképpen nagyszámú minta van a jegyzeteimben ahhoz, hogy ez az összehasonlítás megalapozott legyen. Szó szerint grafikont tudok húzni - akár minőségi súlyozással is megtámogatva a két város közötti releváns különbséget igazolandó. De ha a minőségi súlyozást (merthogy az szubjektív) kivesszük a statisztikából, bárki ellenőrizheti: Hívj fel 20-20 random, 19 és 35év közötti normál/vékony/karcsú (ezek az én mintavételezési paramétereim. :D ) lányt Debrecenben és Nyíregyházán, majd vesd össze az átlagot. Hopszi lesz, az tuti!
Köszi. Amikor bepötyögtem a számát egy nem gyenge 'Vivi blonde néven jelent meg a kijelzőn ez a finomság, de nem emlékeztem sem a képeire, sem a feelingre. Amúgy beszéltem már vele, a hangja alapján felismertem. Nagyon rendbe van. A "tartalmas előjáték" részre rendesen rá is porcosodtam...😉
Köszönöm ezt a kellemetes "kis" összegzést, azt hiszem mondhatom ezt sokak nevében. 😎 Legyen ez iránytű mindenkinek, akiknek eseti a nemi élete! A mindenki fölött álló/fekvő Daniella művésznőn kívül még van olyan Nyíregyházán, aki nem hirdet, de elérhető?? ...vagy ez már nem is publikus??
Kedves Newbie_nyh!
Kérjük ne általánosítson egy városon belül mindenkire, mivel ez koránt sem biztos hogy fedi a valóságot
Gabo30 · Kvázi-tag · Gaby 28 ,,Anno régebben mikor itt volt nálunk nem volt szerencsém meglátogatni,most csak el mentem hozzá és jól tetem.
A kecó már nekem nem volt ismeretlen ahol a Dóra 21 is rendel,röviden full kedves csinos NŐ fogadott olyan mint a képeken igaz a haja most rövidebb.
Annak ajánlanám aki szereti a tartalmas előjátékot és a normális szexet,mert ez nálam meg volt, Nf jóó, aktus mehet több pózba no nyafi.
Hogy megyek e még na ná! mindenképp megfogom még látogatni.Részemről Ajánlott szolgáltató! :)
Nextone · Újonc · Newbie,
sok értékes infó, köszönjük.
A felhozatal és a szolgáltatás minősége olyan a városunkban, amilyen a vendégek elvárása, igénye, igényessége. Lenne min változtatni.
Tisztelet a kivételnek mind2 oldalról.
Derüs izéket..
N.
Most rendesen zavarban vagyok, mert az elmúlt időszak spontán elkövetett debreceni élményeim alapján nem tudom hová tenni ezt a várost..
***moderálva*** képest, jóval szerényebb színvonalon. Pesten is volt szerencsém mostanában vadászni, nem egyszer ***moderálva*** a nyíregyházi versenyző..
És a szint! Nézzünk egy metaanalízist a tapasztalataim + az eddig bejövő infok alapján a jelenlegi felhozatalról:
Cleópátra Masszázs (42): Na ő jeles. Nem egy bombázó, de tudja, mi kell egy kandúrnak, és ha visszajáró vagy, akár a masszázson túl is lehet vele tárgyalni.
Gaby (28): Igen, ő az. :) Még régebben találkoztunk, nagyon adta, reméljük, nem változott, nálam megvolt a full bf, ha még itt lesz, jövő héten ismétlés részemről. :)
Rami (21): Nem kell magyarázni, egy tünemény, abszolút ajánlott!
Bea (27): Bf a köbön, nekem testre annyira nem jött be, de ez (mint minden itt a kommentben) szubjektív. Ha bújós cicát keresel, ő lesz a csajod.
Maja (23): Kell róla többet mondani? Miután megdícsérte itt a fórumon magát, majd illedelmesen meg is köszönte a bókot saját magának. :D Nálam egy fadarab volt, de hallottam már olyanról, aki értékelte, szóval hajrá! :)
Kitti (21): Menekülés! Már volt itt régebben.. Borzasztó. Nálam a top 3 legszarabb numera díjasa, mind esztétikai, mind attitűd vonatkozásában.
Ramóna (27): Bár engem nem vett meg a bf hiánya miatt, de nagyon aranyos, kedves, technikás és vendégbarát. Szóval én nem leszek visszajáró, de amúgy egy baromi jó csaj, valszeg sokaknak bejönne a műsor.
Kym (33): Régi versenyző, nem mindig csak masszőz volt. Egy átlagos negyvenes csaj, akinek kicsit félrecsúszott a plasztika. Amúgy ügyes, lelkes, de mivel én külsőleg mást vártam, ezért nem dobott fel annyira a show - a mostani képek elég megtévesztők.
Pati (32): Etalon! Neki managernek kéne lennie, és terelgetni az ifjúságot, hogy hogyan is kéne ezt a szakmát űzni. Abszolút bf, amit az adatlapon látsz, az valós, a képek is, hozzállás tökéletes.
Liza (25): Külső infok + 2 telefonbeszélgetés alapján: Nálam megszólalt a sziréna, szóval én nem vállalnám be, de ha valaki mégis, mesélje el, milyen volt. :)
Mendy (27): Jajj, örök mintapéldája annak, hogy plasztikára költött pénzt valami personal trainingre kellett volna fordítani. Akárhányszor változtatja a nevét, a melleiről mindig felismeri a rutinos versenyző - ***moderálva***, nem ajánlott.
Gina: (26): Ő is volt már minden, csak jó szolgáltató nem. Több helyen olvasható róla vélemény, csak megerősíteni tudom - egy telefonhívást sem ér meg.
Alíz (20): Egy karakán kis picsa. :D Nem szoktam így nyilatkozni hölgyekről, de vele már annyi időt eltöltöttem, hogy nem sértődik meg rajta, sőt! :) Baromira nem az esetem, egy átlagos, szomszédlány típus - el nem tudnám képzelni csajomként. De olyan cool, hogy rendszeresen kikötök nála - ő mindig a C terv. :)
Szóval ez van most Nyír1-en, néhány - nem hirdető - favoritot kihagytam, az ő kérésükre. Az azért nagyon durva, hogy Debrecenben annyival ***moderálva*** kapok Daniella színvonalat, hogy még az utazással együtt is megéri. És nem akarok belemenni mélyebb, prostiökonómiai részletekbe, de azért lehet sejteni, hogy miért is van így itt..
staffi · Őstag · Ha az emlékezetem nem csal a Gaby 28 már megtisztelte Nyiregyet régebben azzal hogy volt itt, ha jól emlékszem az árok uton volt, azt tudni kell hogy megbizható jó szolgáltató volt, remélem nem tévedek és ő jött vissza hozzánk :)
Maja (31)· szolnoki szexpartner · Újonc ·
Köszönöm én is puszilak
Amen
staffi · Őstag · A "Mi kis Ramink vissszatért, hálistennek :D
gumibogyó · Újonc · Múlt héten meglátogattam egy csajt. Bárcsak ne tettem volna. Anett beajánlotta maga helyett Amanda nevű csajt.
Rossz döntés volt!
Úgy buktam a pénzt,ahogy letettem.
Egy nagy nulla!!!!!
Csalódottan jöttem el, nem tzdom kinek jó ez így.
staffi · Őstag · Eggyik Vivike20, a másik hölgy meg hirdeti saját magát :)
Nándi · Őstag · Részletezhednéd had okoljunk!
Gabo30 · Kvázi-tag · Írjál neveket ...