Köszönöm szépen staffi a dicsérő szavakat!:) Szeretettel várlak máskor is!:) Vannak még korrekt lányok..:)) Cippok
Gia (45)· pécsi szexpartner · Újonc · Köszönöm szépen staffi a dicsérő szavakat!:) Szeretettel várlak máskor is!:) Vannak még korrekt lányok..:)) Cippok
staffi · Őstag · Igen az 🙂 csak az a régebbi hirdetős neve!
Szia!
Orsyka =Jessy?
Staffi 😘 Én köszönöm a kedvességed!
Várlak máskor is szeretettel 😊😘
staffi · Őstag · Tegnapi termésem: Az idézőjelbe "kedvencem," Adélka " Lebeszéltem vele előtte nap, hogy másnap megyek hozzá, de ugye a multkor reggel 8-ra volt lebeszélve akkor nem birt felkelni, most ezért tizórára dumáltam le vele! Megérkeztem, hivom töbször is, ... ki van kapcsolva.. sms küldök neki megköszönve a kedvességét, egy jó fél óra várakozás után gondoltam ez volt az utolsó esélyed "jányom" majd ne csodálkozz ha neked se fog egy pár vendég elmenni a megbeszélt időre, kiváncsi leszek neked tetszeni fog-e, hogy szórakoznak az időddel, és hirtelen felindulásomba felhivtam a Gia 39et, aki pár száz méterre rendel az Adélkától és fogadott is, de olyan ideg állapotba voltam, hogy gyakorlatilag majdnem semmivel egyenlő volt a teljesitményem, hozzáteszem, hogy a Gia végig türelmes volt és eggyáltalán nem rajta mullott a helyzet, hogy besült a dolog!! Végén váltottunk pár szót "Anikóról" közös ismerősünkről láttam a Gia arcán, hogy rendesen élvezettel beszél a volt kolléganőjéről és csak dicsérte! Megköszönve türelmét, eljöttem! Aztán ujabb gondololat a fejembe felhivom Ramikát ő soha nem csapott még be! Fel is vette megbeszéltük, hogy 15percet kért, zuhanyzás meg aproságok rendezésére! Természetesen amikor ajtot nyitott a Ramika egyből az jutott eszembe ez a csaj egyre szebb! Valahogy vele megvan (volt) első perctől a kémia! Gyors zuhany :) Amikor elkezdte a francia kényeztetést az fordult meg a fejembe minek is megyek én máshoz?? Minek is "kamikázézok" az ujaknál vakrepülésre?? Amikor itt ez a kedves, csinos szép lány, mellesleg az eggyik legjobb finanszirozással :) Nálla már minden okés volt velem, nem kellett szégyenkeznem 😂😂 Végezetül arra jutottam sokkal sürvebben fogom meglátogatni, mert korrekt nem csap be, és a szolgáltatásába is megtalálom a számitásaimat :) Ui: Amit magamrol mondtam Ramika az mind igaz mégha kicsit meg is lepődtél😂😂Szóval köszi csajos hogy megmentetted a napom! :)
Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot, gondoltam megosztok pár tapasztalatot!
Pati: ahogy sokan írták már jó tapasztalatukat vele kapcsolatba, én is csak megerősíteni tudom. Illatosan, csini ruhába fogadott mindig, kedves, aranyos lehet vele beszélgetni is.
Orsyka(az apróból): Ő olyan szerényke típus, hatalmas és szép cicikkel, franciája kellemes, nagyon szűk odalent, viszont elég passzív, ennek ellenére ajánlott, többször voltam nála.
Amira38: Erősen kerülendő! 1 órára mentem, *** moderálva ***, cserébe kb fél óra múlva szólt hogy lejárt az idő! Szinte semmit nem szabad, sőt még el is takarja a látnivalót. Nem akartam elhinni. Mindezek mellett a szülés nyomai se valami guszták, aktus közbe olyan mint egy fadarab.
Dóri22: Tüneményes a hölgy, bomba teste van, szép minden porcikája. Nem mellesleg Ő a legszűkebb akivel eddig voltam, nagyon élveztem, és elhitette hogy ő is élvezi.
*** moderálva ***
staffi · Őstag · Lilike 26,hirdet,hírdet, de tegnap is és mai is ki van kapcsolva a telefonja egész nap! Igy nehéz lesz meglátogatni...
Én még megemlíteném Mercy(23)-t is. Fiatal, csinos (legalábbis a ékonyv lányok kedvelőinek), a fotók teljesen valóságosak, semmi plusz, se korban, se kilóban. Ja, és arcképpel hirdet (nekem ez fontos szempont). Jó a szolgáltatása és a hozzáállása a vendéghez. Szóval ő is ajánlható!
Newbie_nyh köszönöm 😘😘
Jajj. szégyelem magam, de a pluszos összeállítás során kimaradt Ramika :) Szóval 5 hölgyet merek ajánlani, az előző négyet + Rami (22)-t. :)
Én nem tudom, mi van most itt, vagy nagyon uborkaszezon, vagy gőzöm sincs.. Tele vagyunk asap golddiggerekkel.
Jöjjön hát némi helyi helyzetjelentés.
Roxi 30: Haat, ha épp fogorvos vagy, és lebarterezed vele a mutatványt, akkor ajánlom.
Megjelent a régi Amanda is a színen, természetesen új néven + 10 kilóval gazdagabban.
Azért volt ám vidámság is:
Léna 26: A múlt héten járt erre: Na ő viszont szupercuki. Intelligens, korrekt és nem utolsó sorban bombázó. Még jár majd erre. :)
Málna 28: Ő szintén favorit. Barátnőfíling, jófejség 100-as, a többi már jön az előzőekből. Még jön majd vissza.
Sajnos a jelenlegi felhozatal zömében ezt a színvonalat képviseli:
fiatallány várja hívásod . Ha egykis kikapcsolodásra, gyöngétségre vagy akar egykis erotira vágysz keress bizalommal . mindenre nyitott vagyok . minden kedves úriembert várok szolidkis lakásomon . ha meg tetszettek a képeim nincs más hátra csak hívj és már egyeztetünk is .
Haat kicsilány, akármennyire is meg tetszettek a képeid, én nem foglak felhívni. Ez a 'terület' feltételez némi igényességet, amit mondjuk első körben, első benyomásként a hirdetés szövegéből simán levesz az ember.
Szóval jelen felállás szerint a 35 év alatti korosztályból összesen 4 hölgyet merek ajánlani: Pati (33), Lola (25), Ivett (31), Zara (28).
Nyilván (egyelőre :D) nem volt meg mindenki az oldalon, de igyekszem. :D
staffi · Őstag · Jó hogy be írtam a fórumra a két fiatal lányt az Odett és a Lyan, két forumozó társam is meglátogatta, rám is irtak, hogy azért annyira ne siessek hozzájuk :) Ha úgy alakul vissza segítem mindkét fórumozós társamnak, az infokat :)
Nem látom most a hirdetését, Szandra 23 hosszú barna hajú lány arccal hirdet
staffi · Őstag · Az már több mint egy hete nem is hirdet, nem tudni semmit róla.... :( Lehet kiment világot látni... 🤔🤔🙂
Adélkát kifelejtetted!!
staffi · Őstag · Lyna20, Odett18 fel, leveszitek a hirdetést ugy, hogy lehet, rátok tervezni az időpontot a vendégnek?? Bizonytalan az egész, pedig tegnap este 9 kor nyiregyen voltam le is tudtam volna tesztelni mindkettőt... De igy?? Hol hirdettek, hol nem? 🤔🤔😣 igy nehéz lesz az időpont eggyeztetés....!
Melyik Szandráról van szó?
Sziasztok!
Ha nem csal a szemem, akkor Szandra az a leányzó, aki pár éve Angelin néven kezdte a pályát. Én akkor vegyes élményekkel gazdagodtam, igaz akkor csak kocsiba lehetett, és azóta sokat változhatott a hozzáállás. A lány tényleg fiatal a kor stimmel és jól is néz ki.
staffi · Őstag ·
Azt mondja van lakás is, mert a hirdetésbe azt olvastam a szeretem rovatba hogy autoba, de lakásba válallhatobb, sajna ma nem érek rá, lemüszakiztattni... :(
Odett 18 engem is érdekelne! Ha senkinek nincs infója, akkor lehet én vállalkozok egy vakrepülésre