Egyetlen dolog miatt regisztráltam, annyira felhúzott, hogy mindenképp meg szeretem volna írni: Szia Kedves.
EGYEDI ÉLMÉNY!
OKLEVELES SZAKKÉPZETT MASSZŐR VAGYOK!
LÉGY ÁPOLT, IGÉNYES, INTELIGENS, ÉS TISZTELETTÚDOʻ...
Ha különleges...
Mai nap időpont egyeztetés: 11.50 körül. Lefixáljuk, hogy érkezem 13.00-ra, annyi kikötéssel, hogy nem gond ha kicsit hamarabb tudok odaérni, tehát 12:45 után vmikor, de 13ig legkésőbb. Még vissza is kérdezett, hogy ha nem tudok menni jelezzek mindenképp, amire rögtön rávágtam, BIZTOS !!! hogy megyek, max kicsit hamarabb. Kiszámolom az időm, intézek gyorsan mindent, majd taxit (!!!) hívok, 12:51-kor szállok ki a kocsiból és látom hogy volt egy nem fogadottam 12:48-kor (sajnos némán volt a telefon). Csörgök vissza 6x, hogy itt vagyok, semmi reagláls. SMS-t írok, hogy "Köszi..." majd 13:03 körül indulás el kicsit idegesen és értetlenkedve. Addig folyamatosan hívtam, semmi. Utána még 2x megpóbálzam csörögni, hogy magyarázatot kapjak, de már nem vette fel. Sajnálom, pedig tényleg nagyon vártam a találkozást, de ez nem jött össze, és azt gondolom (teljesen jogosan) NEM az én hibámból. Ha valamit megbeszélünk akkor miért nem tartjunk magunkat ahhoz?! Nem értem...
Ha a lányok elvárják, hogy mi szóljunk ha nem tudunk menni akkor ők miért b*szn*k ki bárkievel simán 2 perc alatt?? Soha nem írtam még ilyet, sőt nem is jártam még így egyszer sem, de azt gondolom ennek itt a helye.
Ja és hogy le ne maradjon a főhősünk:
Lili Érzéki masszázs (44) - Debrecen
*** moderálva ***
Szép napot.
ui.: Telefonra már utólag most nem reagálok érthető okokból (ha arra adná a fejét), de azt gondolom itt egy privát üzenetben egy bocsi, bármi vagy 2 sor magyarázat jöhetne, de lehet túl nagyok az elvárásaim...