Sziasztok. Klaudia 24. Még mindig a sokk rabja vagyok. Azt hiszem rá fogok szokni😁
Sziasztok. Klaudia 24. Még mindig a sokk rabja vagyok. Azt hiszem rá fogok szokni😁
staffi · Őstag · Bingóó😉😉😉
Te legalább elérted Tina Masszázst, én hetek óta hívom, de még csak fel se vette soha. De a fotói alapján szerintem vannak kamu képek is kitéve, meg 2-3 fotója az egykori Cleopátrára utal, és a szöveg is ugyanaz. Ha így van, akkor ő régi szolgáltató már nagyon.
Gabo30 · Kvázi-tag · Ma Rami 23 jártam🔥🔥🔥 rendbe rakott ahogy a nagykönyvbe megvan írva🙂🙂 szóval semmi változás a kényszerszünet óta 🙂⭐⭐
bbbs · Újonc · Mással is megesik ilyen.
Velem egyszer történt hasonló: jeleztem időben mi jött közbe, a reakció viszont olyan szinten alpári volt, amit azóta se tudtam elfelejteni. Kedvelt, megbízható hölgyről van szó. Lehet hogy aznap neki is rossz napja volt, ez nem derült ki. Azóta sem mentem hozzá, mindig szabad volt valaki a megszokottak közül, vagy épp feltűnt egy kipróbálásra érdemes új csillag. Így elmaradt a második esély.
Engedd el, keress mást! Ha annyira bejön neked, akkor adhatsz egy esélyt. Sokkal rosszabb nem lesz.
Örömömre szolgál bejelenteni, hogy egy Tündér érkezett kisvidékünkre: Helen
Ahogy Híd kolléga is méltatta, maximálisan egyetértek a kommentel. :)
Egy szuperjócsaj, fővárosi kalandozásaim toplistása, és ezzel együtt az első, akivel ismételni fogok - itt már csak reménykedek, hogy 7végére visszatér Pestiába. :)
De a lényeg, hogy most itt van Nyírben, és hogyha sikerül néhány összefüggő mondatot megfogalmazni az első hívásod során, akkor jó eséllyel örök élménnyel szabadulsz. Ha nem, így jártál. :P
Csak azoknak ajánlott, akik a fenti mondatot értelmezni tudják. :D
Egyetlen dolog miatt regisztráltam, annyira felhúzott, hogy mindenképp meg szeretem volna írni: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Mai nap időpont egyeztetés: 11.50 körül. Lefixáljuk, hogy érkezem 13.00-ra, annyi kikötéssel, hogy nem gond ha kicsit hamarabb tudok odaérni, tehát 12:45 után vmikor, de 13ig legkésőbb. Még vissza is kérdezett, hogy ha nem tudok menni jelezzek mindenképp, amire rögtön rávágtam, BIZTOS !!! hogy megyek, max kicsit hamarabb. Kiszámolom az időm, intézek gyorsan mindent, majd taxit (!!!) hívok, 12:51-kor szállok ki a kocsiból és látom hogy volt egy nem fogadottam 12:48-kor (sajnos némán volt a telefon). Csörgök vissza 6x, hogy itt vagyok, semmi reagláls. SMS-t írok, hogy "Köszi..." majd 13:03 körül indulás el kicsit idegesen és értetlenkedve. Addig folyamatosan hívtam, semmi. Utána még 2x megpóbálzam csörögni, hogy magyarázatot kapjak, de már nem vette fel. Sajnálom, pedig tényleg nagyon vártam a találkozást, de ez nem jött össze, és azt gondolom (teljesen jogosan) NEM az én hibámból. Ha valamit megbeszélünk akkor miért nem tartjunk magunkat ahhoz?! Nem értem...
Ha a lányok elvárják, hogy mi szóljunk ha nem tudunk menni akkor ők miért b*szn*k ki bárkievel simán 2 perc alatt?? Soha nem írtam még ilyet, sőt nem is jártam még így egyszer sem, de azt gondolom ennek itt a helye.
Ja és hogy le ne maradjon a főhősünk:
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
*** moderálva ***
Szép napot.
ui.: Telefonra már utólag most nem reagálok érthető okokból (ha arra adná a fejét), de azt gondolom itt egy privát üzenetben egy bocsi, bármi vagy 2 sor magyarázat jöhetne, de lehet túl nagyok az elvárásaim...
Video is van! Telefonba full normális volt! Mi a gond vele?
Szia miért lenne a kép manipulalva?
Ha meg nem is láttál!! 😂😂
Nyugodtan gyere nézzél meg ees aztán itelkezz!!
A másik nálam mindenki azt kapja amit el is vár nem ugy mint egyes lányoknal akik azt sem tudják egy férfinak mire van szüksége!
Szép estét puszi
Voltál már nála?
Nálam ez dönt el mindent. Meg a helyesírás!
Gabo30 · Kvázi-tag · Ha engem kérdezel!Diszlájk 🤣🤣 a Dóri😁
*** moderálva *** PETRÁT VISZONT KI NE HAGYJÁTOK!!! BOMBA POPSI,HATÁRTALAN KEDVESSÉG!!!
LAURA22 KERÜLENDŐ!!!!!a lakásban elég büdös volt...az anyagiak a telefonbeszélgetés és a randi közt hirtelen megnőttek...de a hab a tortán,hogy nem fürdött le a randink előtt,ez elég kiábrándító volt,na meg hogy a *** moderálva ***
Kifejtenéd? :) Dóri hangulatember vagy a *** moderálás ***?
Kiara 38ról nem találtam infót. Képeken egész jó!
Gabo30 · Kvázi-tag · Lola 25 hm már videója is van ez töccik 😊👏 Igaz még nem jártam nála,de ami késik az nem múlik 😁
Meglátogattam Gaby 30 nevű hölgyet, eszméletlen volt. Dóra 23 is ráért, cserfesen fel is ajánlották a hármas lehetőségét. Most nem éltem vele, de legközelebb biztos! Gaby kivégzett, kedves volt, kezdeményező. Az esemény után csatlakozott Dóra is egy pár perc beszélgetésre, egy falatnyi törülközőben, felejthetetlen vizuális élmény! Biztos hogy következőre mindkettőhöz megyek!
Jasson28 · Újonc · Dora23
A napokban megvolt a masodik fordulo is,nagyon profi a kisasszony!
Natur francia,tobb poz,hangja is van,idot nem nezegeti!
Menjeteeek!
Gabo30 · Kvázi-tag · Nagyon ajánlott kategória! De csak a kiválasztottaknak 😂😂 mehh