Azt nem tudni hogy ez kire vonatkozik, de a menedzsment egész jó marketing szöveget állított össze.
Azt nem tudni hogy ez kire vonatkozik, de a menedzsment egész jó marketing szöveget állított össze.
Izabella (35)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Szerencsére "ízlések és pofonok..."
Nagyon csinos lány a képep tükrözik a valóságot! Már a telefonban elnyerte a tetszésem kedves hangjával! 😊 Tiszta igényes ápolt csajszi! Környezet hangulatos és tiszta! Feszes fenék kézbe való cicik! 😁😊 Szemei igézőek és csábító! Nehéz neki ellenálni! Mosolygós barátnő feeleng teljesen! Életem vidám csaj! Nem nézi az idő. Mindent amit elmond telefonba az úgy is van! Mindenkinek ajánlom senki nem fog csalódni benne hiszen kedves szép lány! (Biztos hogy fogok hozzá járni rendszeresen, mivel őt kihagyni kár lenne)! 😘
gbed350 · Tag · Mira 26-ocskánál volt már valaki? 🙂😊😇
Köszönöm!
Sziasztok.Ircsi nevű hirdetőről van valakinek tapasztalata?Köszönöm
staffi · Őstag · Zara feeling.... az joooo..... főleg amikor utoljára itt volt a Zara na akkor az már nem volt gyenge műsor.... vissza jöhetne néha pár napra a Zara is.. meg más is.... 😊 Ez az Estellás info jol jött, nagy segitség a döntésbe.... köszi :)
Tegnap hívtam párszor. Telefonja nem volt bekapcsolva.😕
Triniti-ről nem tud valaki?Lesz még?
gbed350 · Tag · Én lecsúsztam róla. De bizti szokan voltak Klaudiánál..persze egyik don hjuan se ír semmit. Ma hívtam egy csajt de nem vette fel.Szöszi volt most nem tudom mi a neve de jooo lett volna...Jah Viktória 26. Ő volt már csak más néven.
Kedves Szerencsközelit
Mért furcsa?
Csak le írtam a véleményemet és a tapasztalatomat.
Ez a vélemény csak nekem furcsa kicsit?
Üdv mindenkinek!
Végre el jutottam az egyik ki szemeltemhez.(Klaudia 24)
Régóta nézegettem a fotóit és egyszerűen képtelen voltam nem el menni hozzá.
Telefonban kellemes csalódás ért hisz olyan kellemes és kulturált volt hogy nem volt kérdés hogy el menjek hozzá kértem is a leghamarabbi idő pontot.
Mikor oda értem és az ajtót ki nyitotta a lélegzetem el ált.
Nem bántam meg hogy el mentem hozzá.
Az illata egyszerűn csodás volt a lakás is tiszta rendezet volt.
Igen az elég húzós .....
Én azon a ruhán nem bírom magam túltenni. :D De attól még lehet jó. Aki kipróbálta majd írja meg.
*** moderálva ***
Gollam · Újonc · Minnie 22
Egyáltalán nem olyan mint a képeken. Koszos, rendezetlen lakás. Nulla francia. Nem csinálhatsz vele semmit azon kívül, hogy pénzt adsz neki.
Senkinek nem ajánlom!
Zafira 21 De cuki arca van...,
Sziasztok. Melláni újra hirdet. Kb 2 hónapja voltam nála, Nyíregyháza mellet fogadott autóba. Itt megfogadtam soha többet kocsiba. Nem valami csinos, nem valami higénikus, így én hagytam vagyis így nem sikerült, *** moderálva ***. Én hanyagolnám szép napot
Szia, igen magyar. Szép, jó test, brutál cici. Nem mellesleg értelmes és normális, illatos.Hozzáállásban van egy új Patink. Már aki járt hozzá✌️
Miért ne? Mint mondtam, én is jártam már így másik lánnyal. Lenyugodtam, és másodjára mikor sikerült, nagyon is jó volt! Nekem nem is kellett másik telefonszám... csak mondom menjen biztosra... ;) Ha ennyire bejön neki, miért ne? Lehet visszajárósa lesz az első negatív élmény után... Én nem az vagyok, aki elsőre feladja! De ő tudja...