Tökön ülve várjuk az információt! Jó legyen a csaj azt kívánom! :-) ;-)
Tökön ülve várjuk az információt! Jó legyen a csaj azt kívánom! :-) ;-)
staffi · Őstag · Ma is meglátogatok egy lányt aki régota itt van de minimális info van rola... szoval ma teszt nap, aztán megirom jo vagy esetleg vannak hiányosságok... 😊😉😉
Gollam · Újonc · Estella 30 / Vikike 28 nevű hölgyekről van valakinek tapasztalata?
Zara38. Telóban elég érdekes hangja van,a szolgáltatás elég normális árakon mért. Csak a személyes találkozás maradt mág el,elfoglaltságom miatt. De ha valaki volt már nála,szívesen olvasnám! Hali
Elisaaa (29)· debreceni masszázs · Újonc · Ne haragudj az átlagos francia miatt lehetséges hogy azért volt így mert még fáradt voltam mivel hajnalig dolgozom és igen korán kelek! Köszönöm szépen az értékelést és örülök hogy voltál nálam! ☺️☺️😇
Milyen érdekes pont ma regisztrált ez a szép dícsérő kommentelő:) de lehet mindig csak én gondolom túl?😀😀
staffi · Őstag · Tényleg miota felhoztam a forumon az Elisaa nevét, napi szintem van rola valami.... Szép csendesen meglátogattam, tényleg szép arca van(mondjuk ez mindig ugy van kinek mi a szép) beszédes, kedves, nekem a masszázs átlagos, a végén francia is átlagos. Nem mondom, hogy megbántam hogy elmentem, de nekem ettol több kell, hogy azt érezzem hamarosan ujra vissza térek! Ettől fűggetlen olvasva a vissza jelzéseket bőven lesz visszajárósa :)
Lola amúgy full magyar csaj? Képek alapján úgy tűnik mintha roma lány volna, amúgy tényleg szép.
Nekem jó élményem van vele. Kedves korrekt vékony csaj, szolgáltatással is elégedett vagyok. Tudja mi kell a férfinak.
Róla irtam én is 2017 decemberében. Azóta változhatott. Ki kell próbálni és megírni a tapasztaltakat.
BlackMan88 · Újonc · 😁 hát most hízik a májam 😊
Nagyon aranyos vagy, én köszönöm, h mehettem!
Fogunk még találkozni! 😜😘
Elisaaa (29)· debreceni masszázs · Újonc · Köszönöm szépen ez nagyon jól esett várlak vissza!! 😍😍
Ui: A záró jó lett “nem vagy dagi” ezen most nagyon jót kacagtam 😂😂 Még egyszer köszönöm hogy voltál nálam nagyon kellemes társaság vagy! ☺️😇
BlackMan88 · Újonc · Ma én is utána jártam az Elisaaa ügynek, mert napok óta csak róla lehet olvasni a fórumon és furdalt a kíváncsiság, hogy milyen is lehet!
Nem volt egy rossz döntés! 😁
Telefonon barátságos tájékoztatás, szerencsére jókor hívtam és szinte azonnal tudott fogadni, ami nagy szerencse mert igen felkapott lett a hölgy mostanság! :)
Amikor megláttam már tudtam, hogy jó döntés volt! 😁
A képeken ő van, nagyon formás teremtés :) és az arca is nagyon szép!
A hozzáállása példaértékű, nem nyafog, kedves, barátságos, beszédes!
Hogy miket csináltuk az maradjon a mi titkunk, de nagyon jól éreztem magam az egy óra alatt! 😁
Csak ajánlani tudom, remélem sokáig marad nálunk! :)
Ui.: nem vagy dagi 😉😁
SamFlynn · Újonc · A hölgyet illetően én is örömmel olvasnék némi infót. Az indokomat a kolléga már lentebb leírta.
Jani2 · Újonc · 2017. novemberében írtam róla azt hiszem Kiara néven hirdetett mikor nála jártam
Nyilván sok idő telt el azóta de akkoriban nem volt egy nagy élmény. Testre egész jó volt de a produkció és a siettetés annyira nem dobott fel, így azóta nem is voltam hozzá ha jött a városba.
Viszont leszögezném azóta változhatott szóval egy közel 3 éves beszámolóm alapján ne dönts.
Köszi,egy ilyen információ áradatot várok mióta :) nagy segítség volt,lehet csemegézni és válogatni :) köszi
Sziasztok! A Klaudia 24-nél volt már valaki? Jöhet privátban is
Sziasztok fórumlakók!
Erről a hölgyról tudna valaki érdemi információt adni?
Mi a tapasztalata a szolgáltatását illetően? Kérlek tájékoztassatok róla. A fotókon számomra étvágyygerjesztó, de nem szeretnék vakon repülni. :)
Köszönöm a segítséget előre is.
by Bestfriend
Gabo30 · Kvázi-tag · Köszönjük! Attila 42 a beszámolót magadról 🤣🤣 Barbi 23 ez bukta🤣...yess újra van diszlájk 🤓
Te tényleg ennyire idióta vagy? Meséltek már neked arról, hogy Internet? Meg hogy kattintani lehet linkekre, de ezt hagyuk is, ez már bonyolult..