Menj el s nézd meg,lehet h csak szar napja volt. 3dik hullámmal vigyázni srácok!
Menj el s nézd meg,lehet h csak szar napja volt. 3dik hullámmal vigyázni srácok!
BlackMan88 · Újonc · Na, hogy jót is írjunk erről a lányról nekem abszolút bejött a kiscsaj!
Lehetett vele beszélgetni és azt sem éreztem, hogy minél előbb ajtón kívül szeretne látni!
Egy próbát mindenképp megér, aztán mindenki döntse el lesz-e folytatás! 😁
minerva · Újonc · A kommentjei poztivak,hát nem tudom akkor..
Krisz-mösz · Újonc · Laura hirdetőről valakinek valami véleménye? Kis hirdető Szabolcs településből. Kategória, szinvonal, alak, fogadtatás? Valóban ő van-e a hirdetésen? Véleményeket várom szeretettel 😉 További szép napokat mindenkinek
Sziasztok Denisa(23) aka Chyntiaról ejtenék pár szót.. :A hölgy ,,C'' kategóriás. Autóskaland.Császárszállás vagy a vasutállomás közelében kell felszedni. Bár ne tettem volna. A csajszi hozzáállása egy nagy nulla. A franciája szóra sem méltó vagy nem akar vagy nem tud mert tapasztalatlan. De inkább az utóbbi. Enyhén szagos , odalennt is. Cicik jók , kemények nem gravitálnak. Képzeljétek el felveszem minden , túlesünk a francián végig szenvedtem :D előkerülne a gumi csak hát az volt a baj hogy nem volt de mentségére szóljon vállalja gumi nélkül is az aktust egy kis plusszér amivel hálistennek nem éltem. Így újra francia lett a vége NFVSZ opcióval nem tudom hogy jött össze . Azon voltam hogy minnél hamarabb érjen véget. A francia mire odakerülsz hogy felvedd már plussz áras. Semmi gond. Szóval aki csak teheti kerülje , ennél a csajnál fürödni nem kell ahogy neki sem :D Igényteleneknek ajánlott. Remélem olvasod soraim és elgondolkozol a továbbiakban hogy azért a pénzért amit elkérsz dolgozni is kell. Me végezz c ^ igány munkát. Illetve aki adakozni szeretne és nem vár semmit a pénzéért cserébe annak ajánlott lesz a kiscsaj. TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK :)
Nándi · Őstag · Jól csengő néven egy hölgyemény! Csak sajnos semmi köze ahoz aki ezt a nevet "márkává" tette a városban!
Itt nem biztos a lány hibája! Én is voltam vele és el lehetett vele beszélgetni korrekt volt! Egyáltalán nem éreztem sietett volna! Amit szerettem volna megkaptam és nekem az a lényeg:)
Röviden tömören? nekem 1 alk volt,azt is megbántam. Gyors letudás, no bf, kommunikácio nulla
minerva · Újonc · Szamantáról valaki tud mondani véleményt?
Szép estét mindenkinek. Valaki esetleg infó Crystal 43 -ról?? Mit lehet róla tudni? Nekem mint ha Debrecen ugrana be,de lehet tévedek.
No csak no csak az Ircsi 30 újra rendel! Járt már nála valaki? Infója esetleg valakinek?
Krisz-mösz · Újonc · Sziasztok. A Lauránál járt már valaki Szabolcsban? Kis hirdető. Vélemények?
Na, akkor írjuk is már le, hogy most Lena 30 lett az új név!
Irhatna valaki valamit ha tud róla:)
Már meg is volt a keresztelő!
Detto, siessünk,siessünk mert jön a következö. Kérdem minek hivod ide? Majd vár akkor..... Na ilyen...
Merci ha látod,,,,pusziiii
Ha nem látod,akkor is, pusziii
Bájosnak bájos, de nem egyáltalán nem lágy, sőt jó kemény ahol köll. 2x voltam, jófej, kedves, nem nyafog, fotók hitelesek abszolut.
Sziasztok! Merci 25-ről van valakinek infója? Nagyon bájos lágy a képek alapján. Köszönöm aki ír! Jöhet privátban is! Merci ha látod, :puszii!
Sziasztok!
Engem is érdekelne......!