Kedves Basa!
Véleményem szerint akkor értékes egy fórum bejegyzés ha tartalma fontos információkat oszt meg másokkal és ennek megfelelően igyekszem figyelmeztetni vagy épp bátorítani férfi társaimat 1-1 lánnyal kapcsolatban.
Ellentétben ezzel ide hánytál egy teljesen értelmetlen kommentet rólam nulla információ tartalommal így nem hogy a forum olvasói de még én sem tudtam megfejteni mire szerernél kilyukadni. Mindenesetre utána néztem, privát üzenetben több mint 2 éve beszéltem veled ahol ugyanis te magad kértél információt egy lányról, ahol el is mondtam neked külsőre nem nagy szám de én jómagam francia tudása miatt jártam nála többször is. Tanácsomat megfogadva felkerested de neked nem jött át olyan szinten mint nekem ami előfordulhat hiszen nem vagyunk egyformák. De kérlek, ennek már több mint 2 éve és ha valóban ez váltotta ki belőled a negatív érzelmeket irántam az több mint baj a te részedről, ha esetleg valami más akkor kérlek legközelebb pontosan fogalmazd meg mi szúrja a szemed és talán orvosolható a probléma.
Viszont ezzel kapcsolatban nem szeretnék többet hozzá fűzni úgyhogy ha nincs érdembeli mondandód akkor kérlek csak görgess tovább és ne foglalkozz válaszommal.
További szép napot,
Üdv, J.