Ircsi 31-ről van valakinek tapasztalata, válaszokat priviben kéném.
Ircsi 31-ről van valakinek tapasztalata, válaszokat priviben kéném.
Sziasztok!
Szeretettel várlak Benneteket egy kellemes kikapcsolódásra!
Roma lány vagyok. Kérlek ennek tudatában érdeklődj!
Kérlek minimum 30...
Izabella (35) - Nyíregyháza
Fotókon szép nő, de ha lenne kis plusz infó szívesen veszem, köszi előre is!
Barbi 52-ről tudnátok infót? lehetőleg privátban.
Sajnos ez telitalálat volt, Selim Rózsa egy vadhajtása. Ment a kukába.
Igazi zseni vagy.
Ordenáré hozzászólásokat hezitálás nélkül törlünk, ha belefutunk.
Williams · Újonc · Olvasd el a ruszki beszámolóját! Erősen nem ajánlott a 2 nő!
Olvasd vissza te hülyegyerek
Sziasztok! Valaki volt már Vikivel és Amandával 3-ban? Üzik jöhetnek privin is! Köszönöm aki ír!
Ha újoncként kérdezel, az a baj, mert nem írtál még semmit, mit akarsz itt. Ha írsz pozitívat, az a baj, mert biztos önreklám. Ha negatívat, azt meg törlik. Na ezt oldjátok meg.
Rózsa (38)· kállósemjéni szexpartner · Újonc · Nincs rá keretem. 😉😉😉🤣🤣🤣Tudod magammal csinálom 🤣🤣igy nincs pénz... Ilyenkor vírus időben🤣🤣
Üdv!
Igen, én írtam és tényleg érdekes hogy hova lett az irományom!? Mivel régebben több férfi is érdeklődött felőjük, ezért leírtam a magam kis részletes véleményét, élménybeszámolóját hogy miért ne látogassák meg őket... és hihetetlennek fog tűnni amit most írok, de PONTOSAN erről kellene szólnia ennek a fórumnak! :)))) Ha valaki szépet, vagy rosszat ír de azt civilizáltan írja le, akkor miért kell törölni??
De Semmi baj kedves moderátorok... újra leírom,de most csak a lényeget!
PÓCSPETRIBEN dolgozó VIKTÓRIA 21 és AMANDA 19 -t KERÜLJÉTEK, FELEJTŐSEK, NE PRÓBÁLJATOK RÁJUK!
Ha részletek kellenek, írjatok PM-be nyugodtan!
Rózsa (38)· kállósemjéni szexpartner · Újonc · Baszus 😅😅😅{rülök hogy enyi ember fell figyelt enyire meg oszlik a véleményetek ☺️de csak szeretném tisztázni bem kell nekkem őn reklám alig dolgozom 😅😅és őrülök annak ha vallaki meg látogat... De azért sem haragszom ha nem... 😅😅Komolyan mint az óviba... 😅😅Látom van egy téma... Vagy megint vallakit le pipantottak hogy mást lejárjon 😅remélem célt ért...
Köszönöm szépen annak aki mellettem ált ☺️☺️🥰🥰🥰
Petya_001 · Tag · Az a baj hogy máshol is ez van. Ha megírod a negatív tapasztalataidat, akkor törlik. A héten jártam így.
Sziasztok!
Tiffani 37-ről vs Pamela 36-ról tudtok érdemleges információval szolgálni? :)
Azért mert ha egy fikarcnyi tapasztalattal is rendelkeznél akkor rögtön levágnád, h ez egy önreklám. Köszönjük Rózsa. 👏
Miért baj az ha valaki pozitív hozzászólás ír! Nem is értem a sok lefelé mutató újjakat! Lehet a Rózsa tényleg olyan jó,és lehet hogy a földön jár az árakkal nem a csillagos égen! Köszönöm.
A hölgy teljesen odaadó, nem nyafog és szerintem élvezi is.
A rózsák szála kedvező.
Egyedüli kifogás, nem 52 hanem bőven plusszos!
Sziasztok.bellyrol valakinek valami infoja abba hagyta mi lett vele nagyon eltűnt!? Jöhet privatba is előre is köszönöm pacsi
Srácok!
Amúgy pofon egyszerűen megoldható a dolog, nem kell menni és kész. Megmarad a rózsacsokor és kész. Hülyeség ezekhez járni, majd idővel rájöttök. Aki nem dolgozik, ne is egyék! Ennyi.
Timur · Újonc · En is erkeztem vegigolvasni! Rendszeresn kell figyelni az esemenyeket.....