Ismét sikerült belefutnom egy szuper randiba, bár bevalom őszntén, tudtam hová érkezek, volt már szerencsém a kisasszonyhoz... Telefonon keresztül nem volt egyszerű elérni, de nagy nehezen sikerült és egy órával később már ott is voltam a lépcsőházban. Vidám, sugárzó, mosolygós, gyönyőrű tekintet ami az ajtóban fogadott, a fotókról egy az egyben visszaköszönő testalkat és kisugárzás. A kisszobáig követtem az egyik legkerekebb legfeszesebb popsit, amit mostanában volt szerencsém megcsodálni... anyagiak gyors elrendezése, majd irány a fürdő. Onnan visszatérve kis beszélgetés/ismerkedés, majd lágy símogatás és 69. Csodaszép tinipunci és popsi előttem, közben lágy francia, a világ egyik legjobb érzése. Váltás után, full 100%ig barátnős szex többféle pózban, nála a kedvencem mikor ő van felül, annyira bújós... Befejezés missziben, bár a popsi látványa kutyusban majdnem megtréfált. Még egy kis csevegés, végül irány vissza a való világba... Remélem lesz még alkalmamunk találkozni és hogy nem kell megint hónapokat várnom, hogy újra ellátogasson a mi kis városunkba... :)
Részemről nagyon nagyon ajánlot a @&!!$>~~%=...
Písz.