Két dolgot jegyzek meg aztán lezárom részemről ezt a témát:
1. Sokat jártam egy olyan lányhoz, akinél csakis órás etapok voltak. Nem volt sos, fél, v. háromnegyed óra. Egy v. kettő v. esetleg több óra hosszára lehetett menni. Valószinűleg a vendégek között is tartotta az egy órás szünetet. Ebből kifolyólag nem volt gond, ha megcsúsztál az idővel, mert bőven belefért. Mindig mondtam is neki, hogy ő nézze az órát, mert az nekem olyan illúzió romboló lenne. Szinte mindig tovább voltam 15-20 percel. Mikor eljöttem tőle és láttam mennyi az idő, azt gondoltam: "Ez a 15-20 percet talán az ember kapta, és nem a vendég aki előtte ott volt egy órát!" És nagyon jól esett!
Ezért legközelebb is Őt választottam!
2. Ha egy szolgáltató részéről megbecsülést kapunk, akkor legalább fél óra szünetet beiktat két vendég között, és mikor nála vagyunk a telefonja lenémítva pihen az asztalon. Akkor nincs gond azzal a pár perc csúszással, és az ott töltött idő valóban rólunk szól. Hamár olyan rövid az a nettó idő, amit ott töltünk, ahogyan Staffi is kifejtette.
Mint ahogy írta is én is általában a nevezett lánynál olyan 10 perceket tovább vagyok, de volt olyan is, hogy negyed órával utánam jött a következő vendég és pontosan időm lejártával felvettem a nyúlcipőt!😊
És tudjuk jól, ha nem figyelünk oda, akár az egész ottlétünket át tudjuk dumálni, aztán lőttek az erotikának!😅
Jajj-jajj már ennyi az idő!!! Hát-hát, nem is gondoltam volna, hogy így eltelt!😁
Dehát mindjárt jön a következő....🤔🤨😑😥😫