atta 67! Ha te írhatsz, én is írhatok! Ezért van a fórum! Viszont míg én arcomat vállalva szólok hozzá bármihez, te egy kitalált nick név mögül osztod az észt! Azt meg más had döntse már el, hogy mit ír rólam; NE TE SZABD MÁR MEG! Ha már személyeskedni kezdtél, akkor ha te meg egyszer talán megtanulod használni a mondatközi írásjeleket, akkor az még nagyobb haladás lesz! :D AZT MEG, HOGY MIKOR ÉS MIÉRT ÍROK NAGY BETŰVEL ENGEDTESSÉK MÁR NEG, HOGY ÉN DÖNTSEM EL ÉS NEM TE, AKI ARC NÉLKÜL ÍROGAT A SEMMIRŐL; PERSZE ÍRÁSJELEK NÉLKÜL! Te is igazán jellemes ember lehetsz ezután megnyilvánulásod után, úgy veszem ki a soraidból! ;) EZEK A FRRÁNYA TÉNYEK! :) Mert senki nem ír semmi konkrétumot, csak utalgat talán még ő maga se tudja mire! Nekem ez a beszólogatás nem jön be! ez is a azokhoz a fránya tényekhez tartozik!
Egyébként ha bármi problémád van, annyi korrektség lehet(ne) benned, hogy LEGALÁBB PRIVÁT ÜZENETBEN ÍRD MÁR MEG UGYAN, HOG Y MI A KONKRÉT PROBLÉMÁD VELEM és akkor kiderül, talán miért írsz ennyire lekezelően velem a NYILVÁNOS FÓRUMBAN, ahol ilyen személyeskedés viszont EGYÁLTALÁN NEM MEGENGEDETT!