Üdv!
Dinánál még tavaly jártam mikor még pécsen volt elérhető. Amennyire emléxem nekem nem tűnt orknak, bár nem volt egy tisztaságmániás. Viszont lelkes volt ami sztem lényeges, összeségében nem bántam meg, habár volt már jobb is.
Üdv!
Dinánál még tavaly jártam mikor még pécsen volt elérhető. Amennyire emléxem nekem nem tűnt orknak, bár nem volt egy tisztaságmániás. Viszont lelkes volt ami sztem lényeges, összeségében nem bántam meg, habár volt már jobb is.
Bocs egy d-betűvel többet írtam, tehát hozzá és nem hozzád
Köszi az infót!Én alapból pont ezért csak kevés ***moderálva***-t viszek fel a lakásra, kb annyit amennyire szükségem lesz, a ***moderálva*** az marad a kocsiban.Csak a ***moderálva*** van nálam semmi más.Sosen tudod milyen lehúzós helyre mész!
Király:(Ez a baj Szekszárddal...
Korábban azt írták a fórumon, hogy akad.
Először is,én voltam bellanal cirka egy hónapja,rendezett lakás ,kellemes fogadtatás !...
eddig semmi baj,mikor ugyebár elvégeztem vele a dolgom mondta elmeheték fürdeni ...elmentem.
Miutan ki értem az autóhoz ,eszrevettem hogy a tarcambol hiányzik a pénzem nagy része ..visszamentem ,be kopogtat
m es 2nagydarab srác nyitott ajtót ,,inkább ott hagytam a bandát mivel 2-vel nem bánok el úgyse !
szoval en így jártam többet odafigyelek jobban!!
Tegyétek így ti is!!!
Dina elég jó csaj a képen, nem tudjátok van benne ork vér?
Sziasztok
Szoktatok Pécsen is vadászni?Itt Szekszárdon járt már valaki Bellánál?
Én már többször beszéltem Vele telefonon... de 40 alatt nem áll szóba pasival... sajna
Van valakinek információja tapasztalata a baranyai oldal aprójában Rita néven hirdető szekszárdi hölgyról?
sziasztok!
Tolna megyében tud ajánlani valaki egy j ó csajszit?
Szia! Rá gondoltam! Itt átküldhetnéd a számát. Köszönöm! Üdv
Szia, megtennéd hogy nekem is megküldöd!
Köszi Tamás!
Szia!! Ha egyre gondolunk(telt alkat és hatalmas-közel 130-as keblek) akkor igen,tudok róla a mai napig is. Nekem jó ismerősöm,de ha gondolod,megadom a számát.Üdvözlettel-Tamás
Csak megerősíteni tudom a kommentedet, nagyon aranyonyos lány érdemes meglátogatni!
Sziasztok!
Biankánál szekszárdon már járt valaki?
Eliza (20) Pécsvárad melett csak ajánlani tudom mindenkinek. Képek valódiak, fogadtatás pipa, zuhany törölköző is! Ágya akkora mint egy Kraz plató :D
írtam privátot....
Vadóc már nem dolgozik. Én gyakran látogattam őt, iszonyatosan jó francia tudása volt :)
Sziasztok!
Régebben egy *** moderálva *** hirdetett egy Melinda nevű hölgy, Szekszárdon. Nem tudtok Róla valamit? Voltam Nála párszor és ismét felkeresném...
Sziasztok!
Tolna megyében hírdet Vadóc néven egy lány a ***moderálva***, volt már valaki vele??