Sziasztok!
Meglátogatnám Szaffit, a képek alapján husi a csaj de amúgy nem rossz. Vki már volt nála? Érdekelnének a vélemények. Kyra is megmozgatta a fantáziám. Szívesen fogadok róla is információkat.
Köszönöm előre is!
Dotoho
Sziasztok!
Meglátogatnám Szaffit, a képek alapján husi a csaj de amúgy nem rossz. Vki már volt nála? Érdekelnének a vélemények. Kyra is megmozgatta a fantáziám. Szívesen fogadok róla is információkat.
Köszönöm előre is!
Dotoho
Egyetértek karesztattooed-l és Strigx-l . Sajna Rubintnál nem voltam . A lányok engedjenek egy kicsit az ...ból.
Nem volna baj. :)
Hát igen nehéz a választás:-)
Gyöngy igazán tarthatna a lányoknak egy kis oktatást, hogyan is kell a vendéget fogadni úgy, hogy legközelebb is szívesen menjen vissza;-)
Azért ha nem csak a tökéletes idomokat részesíted előnyben, Lina szolgálatában szerintem nem fogsz csalódni:-)
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** (Gyöngyszem)
Karesz! Akkor most jöjjek vissza? :D :D :D :P
A jelenlegi felhozatalból nem tudok tiszta szívből ajánlani senkit, Evelin nagyon jó csak most épp nem itt dolgozik, Nadin is jó volt de 2 hete nem látom, meg Mira sem rossz ha elég a masszázs.
A többi "vándormadár" dr*g*n és nem túl jól dolgozik (már akiknél voltam, nem általánosítok). Nem okosan csinálják, mert ha úgyis olyan a hozzáállásuk hogy csak egyszer tudnak leh*zni ***moderálva*** az emberről legalább ne kérnének annyit hogy el se jusson hozzájuk a vendég.
Volt itt régebben szó a 2-3 ***moderálva*** SOS fr*nciáról na én ilyennel sosem találkoztam, de pár hete felhívtam Heni-t (azért őt mondom mert ő már nem itt hirdet) és 5 vagy 6ot mondott egy SOS fr*nciára g*miban... Ennyiért Evelintől olyan masszázst kapsz hogy háromfelé áll a f*rkad, ráadásul a levezetés sem kézi...
Sokan el vannak szállva az ***moderálva***.
Petra most hól vagy
Sziasztok!!
Natiról valaki infót??
Köszi.
ejj ejj petike
Petra mikór látlak?
Telefonban nyugodtan megkérdezheted,vagy személyesen elkérheted a lany papirjait,vidd el a sajátodat is.
Üdv
Sziasztok. Jessyca nevű hirdetőről valakinek infója, tapasztalata van?
Szia!
Ezt sokan vágják.........de annyira jelentéktelen, hogy nem tette szóvá még senki. ;)
Sziasztok. Angyal, hercegnő....... néven hírdető hölgyről. A hozzászólásokat egy ember írta, valószínűsítem maga a hírdető. Mindegyikbe ugyanazok a kifejezések, szófordulatok, nyelvtanilag helytelenül megfogalmazott mondatok szerepelnek. Gusztustalan, hogy valaki így akarjon kuncsaftokat fogni.
Jó, látom már hogy nem volt jó ötlet ezzel előjönni, mert őrült nagy a kockázat Ha valami csoda folytán összejön a barátnő, akkor úgy szexelek vele, ahogy igazán szeretném. Addig maradok a Vidékilányoknál.
Van egy roppant "igenyes" oldal,roppant "igenyes" lanyokkal.P..
Ott biztos talalsz valami alját,aki k.nysz.erb.l elvállal.
Igenyes,jó nőre ne számíts,mert azok nincsenek rász.r.lva ilyesmire,megválogatják kivel állnak le egy beszélgetésre.
Üdv
Az elmúlt másfél évben javarészt it a Vidékilányon kerestem lányokat, és minden esetben óvszert használtam. Utcasarki lányokat eddig sem kerestem, és a jövőben sem fogok.
A barátnő sajnos nem jön össze, hiába próbálkozom hónapk óta különböző társkereső oldalakon, ezért szeretnék EGY alkalommal óvszer nélkül szexelni, ha találok itt megfelelő partnert.
A hozzászólásodnak legalább lenne egy kis információtartalma is ha leírnád ki az akinél csalódtál a fotógaranciában.
Én eddig még nem csalódtam benne. Olyan már volt hogy régebbi képek voltak fent valakiről de ugye ez csak arra vonatkozik hogy az van a képen aki hirdet...
Jártam már én is pórul de nem fotógaranciás hirdetőnél hanem kimondottan az apróhirdetésekben hirdető 1-2db bélyegkép méretű kamuképes hirdetőnél. Na meg akinél már vagy 1 éve kint van a KÉTES HIRDETŐ felirat ahhoz nem tudom ki az aki még elmegy...
Privátban is jöhetnek a válaszok.
Köszi!
Más egészségét nem kockáztatnám, mivel rendszeres véradó vagyok, mely szűrővizsgálat is egyben. Az egészségemet igen, de az meg az én dolgom.