Kedves Gyöngyszem. Értem én a problémát, de akkor ne írja ki, h non-stop. Pihenni mindenkinek kell és nem baj, h " az üveghegyen túlról vannak lányok" különben nulla lenne a választék:-) Bárcsak többen jönnének.
Üdvözlettel
Kedves Gyöngyszem. Értem én a problémát, de akkor ne írja ki, h non-stop. Pihenni mindenkinek kell és nem baj, h " az üveghegyen túlról vannak lányok" különben nulla lenne a választék:-) Bárcsak többen jönnének.
Üdvözlettel
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Aki valóban igényeset keres, az egy pucsító hátsónál tovább lát. ;)
Vagy aludtak, vagy dolgoztak. Balgaság azt gondolni, hogy a non-stop hirdető csajok elemmel működnek. Valószínű, hogy nem azért jöttek Szombathelyre az üveghegyen túlról, az otthonuktól távol, hogy téged bosszantsanak. Ezért érdemes a lányokkal előre egyeztetni időpontot, pláne a korai órákra.
Ma hétfő délelőtt volt időm, 8.30-tól 10 óráig. Kiírtam 4 lány telszámát, egyik sem volt elérhető ezért kell az olyan sok rózsaszál:-))). A 4 ből 3 non-stop volt ennyire azért nem kell kapkodni a vendégek után. Ennyit szombathelyről, nem baj úgyis sokat járok győrbe oda is vihetem a ***moderálva***:-(
Ha ez valóban a csajoknak szól(na), akkor tökéletes helye a " hirdetők egymás között " részben lenne. Így elég lejáratós..... vagy nem , tisztelt szerkesztőség?
A jelenlegiek közül nem tudok ilyet ajánlani aki vékony és szép arcú.
Egy óráért 10 rózsaszál a reális, max 12 ha abban benne van KF, NF.
Fél óráért ugyanez 6/8 rózsaszál az előzőek fényében, bár elvből nem megyek olyanhoz aki a KF-ért extra rózsaszálakat kér(ne)...
Ha belegondolunk, hogy egy átlag ember *** moderálva ***-ot keres egy nap amiért 8-10 órát dolgozik keményen, nem szívesen hagyja ott egy felemás félórás kalandért...
Sziasztok kezdő vagyok kit ajánlotok aki vékony és szép arcú?
Túl sok nagytestű van viszont ők nem az eseteim.
Illetve az érdekelne mennyi rózsaszál reális egy órában ?
Köszönöm a válaszokat
Szia gyöngyszem!
Privátban szeretnék kérdezni tőled, de nem tudom hogyan lehet itt az oldalon... Van rá mód?
Jobbra fent, kis mezőben a kereseés kulcsszóra mezőbe írd be a nevüket, másképp nem igen jutsz infóhoz.
Sziasztok!
Meglátogatnám Szaffit, a képek alapján husi a csaj de amúgy nem rossz. Vki már volt nála? Érdekelnének a vélemények. Kyra is megmozgatta a fantáziám. Szívesen fogadok róla is információkat.
Köszönöm előre is!
Dotoho
Egyetértek karesztattooed-l és Strigx-l . Sajna Rubintnál nem voltam . A lányok engedjenek egy kicsit az ...ból.
Nem volna baj. :)
Hát igen nehéz a választás:-)
Gyöngy igazán tarthatna a lányoknak egy kis oktatást, hogyan is kell a vendéget fogadni úgy, hogy legközelebb is szívesen menjen vissza;-)
Azért ha nem csak a tökéletes idomokat részesíted előnyben, Lina szolgálatában szerintem nem fogsz csalódni:-)
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** (Gyöngyszem)
Karesz! Akkor most jöjjek vissza? :D :D :D :P
A jelenlegi felhozatalból nem tudok tiszta szívből ajánlani senkit, Evelin nagyon jó csak most épp nem itt dolgozik, Nadin is jó volt de 2 hete nem látom, meg Mira sem rossz ha elég a masszázs.
A többi "vándormadár" dr*g*n és nem túl jól dolgozik (már akiknél voltam, nem általánosítok). Nem okosan csinálják, mert ha úgyis olyan a hozzáállásuk hogy csak egyszer tudnak leh*zni ***moderálva*** az emberről legalább ne kérnének annyit hogy el se jusson hozzájuk a vendég.
Volt itt régebben szó a 2-3 ***moderálva*** SOS fr*nciáról na én ilyennel sosem találkoztam, de pár hete felhívtam Heni-t (azért őt mondom mert ő már nem itt hirdet) és 5 vagy 6ot mondott egy SOS fr*nciára g*miban... Ennyiért Evelintől olyan masszázst kapsz hogy háromfelé áll a f*rkad, ráadásul a levezetés sem kézi...
Sokan el vannak szállva az ***moderálva***.
Petra most hól vagy
Sziasztok!!
Natiról valaki infót??
Köszi.
ejj ejj petike
Petra mikór látlak?
Telefonban nyugodtan megkérdezheted,vagy személyesen elkérheted a lany papirjait,vidd el a sajátodat is.
Üdv