Üdv,nektek még nincs elegetek az egyre több vebcam sex hirdetőböl?Nagyon divat lett,talán nem ezeken az oldalakon kellene hîrdetniük .
Üdv,nektek még nincs elegetek az egyre több vebcam sex hirdetőböl?Nagyon divat lett,talán nem ezeken az oldalakon kellene hîrdetniük .
Csatlakozom. Sajnos nem csak nála fordult ez elő. Legfrissebb példa az Anita néven hirdető holgy ( ha egyaltalan valódiak ezek). Jó lenne ezeket kirostálni. Persze ez csak gondolom a látogatók érdeke, hiszen fizettek a hirdetését....
Sziasztok! Szombathelyen apróhirdetésben hirdet Bogica úgy, hogy viberen elérjük. Ráírtam viberen normálisan, megnézte, választ nem kaptam, ráírtam mégegyszer, erre letiltott! Szerintem egy-két lány nincs hozzászokva ahhoz ha valaki normális, tiszteletudó! Erről ennyit!
Sziasztok!
Nicol (28)-ról van valakinek vélemenye? Masszázs csajszi.
Kerestem a hozzászólások között, de róla még senki nem írt.
Adatlapján 3 ötcsillagos értékelés van, mindegyik június 21-i dátummal, ez kicsit aggaszt. De hátha van közöttünk olyan, aki tud róla használható információval szolgálni.
Köszönöm!
Sziasztok Kedveseim Hétfőn újra várok mindenkit szeretettel.Csók Virdzsike.;)
Bizonyos szempontból örülök, hogy írtál róla, de azt sajnálom, hogy ennyire negatív a lány.
Pedig szemeztem vele.
Bár a minap furcsa dologra lettem figyelmes.
Ugyanaz a név (Petra), ugyanaz a telefonszám és egyidőben két városban volt eléhető. Szombathelyen és Zalaegerszegen. Utóbbi városnál nem egyetemista lány volt írva a bemutatkozásban, hanem hogy "webcam is", de minden más stimmelt. Még a képek is minden szempontból. Nem is értem az ilyeneket. De azokat sem, akik bedőlnek nekik...
Sziasztok Kedveseim!
Hétfőtől újra elérhető leszek városotokban!
Szeretettel várok mindenkit minőségi kikapcsolódásra!
Dobjuk fel a Napot!
Apró finomság vár!
Pussy Zita
Petra hirdetot keruljetek, elore utalast ker, helye nincs, en nem ugrottam be neki, de ti se tegyetek. Feltetelezheto a kan vedelem meglete, es stb. Egyetemista lany, vicc, talan oda jart kukazni...
Szandra 38 rolvan valakinek tapasztalata? Erdekelne koszonom!
Szép Napot kívánok!
Holnaptól újra városotokban!
Szeretettel várok minden kedves Úriembert, minőségi kikapcsolódásra!
Pussy:Zita
Bükfürdőre ne menjen senki ahhoz a csalóhoz elvettek a pénzem és megveréssel fenyegettek ha azonnal nem takarodok
Liza(22)-ről mi a véleményetek? Megéri meglátogatni?
Sziasztok. Nicka (40) Masszázst hirdető hölgynél járt már valaki?
Kis referencia érdekelne.
Köszönöm.
Kamilláról valakinek infója esetleg? :)
Erre én is kíváncsi lennék. Sajnos nincs egy hölgy se szinte aki vállalna egy kis masszázst. Egyébként nem is értem, h miért nem.
Azt elhiszem , de mikor ra szállnak a barátodra szerintem te is meg véded .. de Bánom igen Alexandra csak a nemeteket tudja fogadni mert ért a nyelvükön de meglátja egy magyar aztán kifordul az ajtobol olyan ronda …
Alexa Alexa . Mit akar itt 60 évesen Az Alexandra 🤣
Sziasztok!
Tudtok valami hasonlóan ügyes masszázs szolgáltatót mint anno pl. Emma volt?
Ahol az erotikus masszázson is van hangsúly nem csak símogatás aztán gyors befejezés.
Privátba is jöhetnek tippek, nehogy cicaharc legyen belőle. ;)
Köszönöm
Szép estét kedves Urak!
20 tól újra városotokban !
Szeretettel várok minden kedves vendéget!
Minőségi kikapcsolódásra
!Forró szex Isteni francia
PussY;Zita 😘😄