Igaz amit írtál! Ennyi rózsaszálért sokkal több kellene.
Igaz amit írtál! Ennyi rózsaszálért sokkal több kellene.
Szandra/Nicol/Kamilla
Sziasztok, Mi a vélemény Nicol 32 és Vanda 25?
Üdv!
Eddig csak olvasgattam itt a fórumon(igazából mostanában nem is nagyon jártam szolgáltatókhoz).
Úgy gondoltam,hogy így az év végén egy kellemes masszázst megérdemlek. Persze,hogy belefutottam egy lehúzós lányba.
Mariann33 a kórház közeli lakótelepen. A menü egy 18as csokorért: másfél óra masszázs a végén "handmade".
A képek valósak,az eggyeztetés gyors,parkolás ok... A helyszín egy szigetelt balkon,egy pianinó és egy szobabicikli társaságában. A masszázságy épp elfért,de érdemben csak 2 oldalról használható. Jó zsúfolt a helység,de masszázst akartam,nem lakberedezést tanúlni. A virágot előre kéri,utána indulás az ágyra. A tevékenységet ruhában végzi és nem is rosszúl. DE!!!! Közben 5-10percenként zenekeresés ürüggyel folyamatosan üzenget a telefonján, majd 5 percre eltűnik,hogy hozzon vizet(nem én kértem!!!). Kb netto 50 perc után rátér a kézimunkára ami közben engedélyével megfogtam a popsiját és 5 perc után félbehagyja és közli,hogy lejárt az időm. WTF???? Kiment ,kis pihegés után rnéztem a telefonra, a kapucsengőtől 1h9min telt el. Miután visszajött kérdi,hogy milyen volt??? Mondom 90percet fizettem és a kapucsengőtől most vagyunk 1h13ra,szerinted???? A válasz: nála ennyi a 90perc és távoznom kéne. Mondom,nyakig kence vagyok, tus??? Ő: ok, az még beleférhet az időmbe.... Meg a .............dat. Inkább a cuccaimra vigyázva letöröltem magam nagyjából és távoztam. Vastagon lehúzós és kerülendő!!!
Valaki volt már Nicol 32?
Sziasztok!
Zejnepről van valakinek véleménye?
Sityuci, az első mondatod elején van a lényeg. Jól használod az iróniát. Én sem írhattam volna szebben.
Bizony, most remekül működik a topic.
Remekül működik, hisz nincs hozzászólás. Majd ha összeakadsz egy lehúzós lánnyal, aki meg is lop, remélem akkor is ilyen elégedett leszel.
Igen, így kell rendet tenni.
Most jól működik a topic.
Tisztelt fórumozók!
Kérjük fejezzék be egymás piszkálását és az önreklámozást is!
Az adott hirdető nálunk nem volt letiltás alatt, felesleges ezügyben tovább nyomozni és fenntartani a polémiát.
Amennyiben ennek a kérésnek nem tesznek eleget, kénytelenek leszünk a topicot lezárni.
Ez egy egyirányú üzenet, nem vitaindító.
Köszönjük a megértést.
A sokáig itt nálunk dolgozó, hirdető Fanny, már Fehérváron található, ott dolgozik most Nadin néven..
Jessyt messziről kerüljétek! Sopronban volt nem rég. Amíg zuhanyoztam, át nézte a zsebeimet. Nagyon sok pénzemet vett el így. Rá adásul nem egyedűl van, mint ki derűlt. A fel vigyázója is vele van. Undorító amit művelnek! Most Szombathelyen rendel az Orsi Hauzban. Messziről kerülendő!
Őszintén érdekelne,milyen alapon tűnnek el itt hozzászólások?
Tehát a hirdető nyugodtan átverheti,lehúzhatja,nézheti hülyének a vendégeit,az teljesen OK.
A kárvallottak viszont fogják be,mert mégis hogy néz az már ki,hogy elégedetlenkednek.Nem?
Akkor minek a fórum,ha nem lehet használni rendeltetésének megfelelően.Akkor meg kell szüntetni a szólás és véleményszabadság jegyében.Hát nem?Hát de!
Úgy kellene viselkedni és szolgáltatni,hogy az elégedettségre adjon okot,ez lenne a normális,nem a vélemények cenzúrázása.
Részemről olyan hirdetést meg sem engednék jelenni,ahol a hirdető nem él a lehetőséggel,hogy véleményezzék,mert ott már valami nem kóser.
Ha valaki valamit tesz,vagy nem tesz,azért vállalja a felelősséget is.
Üdv, Vandusnál, vagy VadVanda, így is hívják, volt már valaki? Tapasztalat?
Kérnék kis segítséget,Hanna -val valakinek tapasztalat??🙏 Bátortalan vagyok??🥺
Hanna és Zerah is ugyanaz a személy :D én nem akarom elhinni, hogy azt hiszi nem esik le az embernek mikor nézi a felhozatalt 😅
🤣🤣Az anyajegy a cicin elég egyedi és hivalkodó👍
😅😅😅
Én Henrietta és Kitti képei között is vélek felfedezni hasonlóságot, főleg, hogy Kitti régi képei vannak Henrietta hirdetéseiben, meg valami más lány képei is vannak közte.
Valaki volt már Melinda33-nál? Kiváncsi lennék arra az állítólagos mélytorkos franciára. Komment és magyarázat nélküli dislikekokra nem igazán vagyok kiváncsi
Fannykánál 2X jártam, mindkét alkalommal nagyon elégedett voltam. Később Nadin néven hirdetett aztán eltűnt. Én nagyon meg voltam elégedve vele.