Celldömölkröl nem tudtok lányokat véletlenül?
Celldömölkröl nem tudtok lányokat véletlenül?
Sziasztok. Kirá-ról tudna nekem valaki infóval szolgálni? A képek alapján elég jó, de érdekelne milyen a hozzáállása,(nem-e flegma,nagyképű,stb....)megbízható-e illetve mióta van Szhelyen, és igaziak-e a mellei.....Előre is kösz
Kira nem szolgáltat, csak Alicia másik énje. Nem értem hogy lett képgaranciás, bár gondolom ismeri a csajt és kijászotta, de Kiránál még nem járt senki mert aki hozzá indult azt mind Alicia fogadta. Aki a jó képek ellenére is egy lehúzós nő és kerülendő...
Köszönöm az infót.(pedig azzal a csajjal igen jó lenne, aki a képeken van....) Óvatos vagyok, mert már volt rossz tapasztalatom,(pl:cuki) akinek a képek alapján helyes pofija, szép teste van, végül nagyjából ilyen is fogadott, de a hozzáállás.....flegma, nagyképű és azt ki nem állhatom, hogy én *** moderálva *** (persze előre és utána már hiába reklamálsz) és még azt is meghatározzák, hogy milyen pózban, mit és hogyan, persze minél előbb......
Te jó ég. Tényleg moderálásra való volt, hogy kiírtam egy zeneszám címét.
Tisztelt Spártai...!
Ez a Szombathelyi fórum, ahol a tapasztalatokat lehet megosztani. A zeneszám a csevegésbe való.
Kérjük, a megfelelő helyre írja a dolgokat
Tisztelt szerkesztőség.
A zeneszám melynek a linkjét kiírtam tapasztalatot osztott meg és a megfelelő
személy nyílván értette is, így ez megfelelt a Ön ( ök ) álltal támasztott kritériumnak. Mindazonálltal a figyelmeztetést értettem és elfogadtam, a jövőben hasonló nem fordul elő.
Maradok tisztelettel.: Spártai
Üdv! Valakinek infója Vikyről, Kármenről??? Elöre is köszi!
Üdv!Viky aranyos kedves,viszont Kármen nem ajánlott kategória,látszik rajt hogy nem szívesen csinálja,hanem muszálybó és ezt ki is mutatja!l
Aha értem köszi az infokat, ha esetleg voltál vikynél akkor egy beszámlot adnál??
Atya-gatya hatalmas csalódeás ért. Undorodom tőled miután beszéltem sőt képet is láttam egy vendégedről, tényleg ilyet bevállalsz????? Tiszta szégyen vagy.
Izabell jó csaj, remek szerető! Kedveskedj valamivel, hogy barátnődnek érezze magát!
Vkinek Zsanettről infója?? Képek alapján nagyon dögös :)
Anita 26-ról (Sárvár) valakinek valami infója? Köszi!
Gyermekeim az Úrban!
Adminisztrátoroknak,moderátoroknak mondom:Gabi 45 képei nem túlzóak egy kicsit? Ennyire direkte nem kéne illusztrálni talán azt amit mindannyian tudunk,amiért mindannyian megyünk!
rossz kutyaként átugatok a szomszédba:-))
erre a trollra van felétek kereslet?meg is érdemlik...
szendike nem dívik már,ideevett a fene s.tricik gyöngye?
Én lennék a troll? Kid neked az a Gabi? Undorító,hányinger a nő is meg a képei is!
dehogy Te!amúgy meg igazat szólsz.