Üdv uraim.Holnap ismét dolgom lesz Szolnokon.Le fogom tesztelni Krisztinát.:-)
Üdv uraim.Holnap ismét dolgom lesz Szolnokon.Le fogom tesztelni Krisztinát.:-)
Emlékszek rád drága! Elmondtam akkor is,h nem vagyok varázsló!Válasz,igényedhez megfelelö lányt.
Üdv Vili.Ajánlom figyelmedbe Gabit.Ha kipróbálod és összehasonlitod Edinával garantálom hogy Gabit fogod választani a jövöben!
Ez pedig egyáltalán nem volt rá jellemző. Igaz én már rég voltam nálla. Lehet, hogy éppen egy rossz napját fogtad ki. De ez sem mentségha tényleg olyan volt a hozzáállása mint ahogy írtad. Ilyenkor jobb lenne ha nem fogadna vendégeket.
Üdv mindenkinek.Annyi dicséretet olvastam Edinárol gondoltam kipróbálom mi igaz belöle.Csalodnom kellett!Öszintén mondom megbántam hogy felmentem hozzá.Akár Gabi akár Pillangó is sokkal jobbak nála.Gabinál illetve Pillangónál a kedvesség az odaadás az odafigyelés is szempont ami Edinárol nem mondható el.Arrol nem is szolva hogy az ember ***moderálva*** többet várna el.Egy biztos....én nem leszek a törzsvendége.
Sziasztiok! Negatív tapasztalat. Nina kerülendő. Semmit sem kapsz a p*nz*d*rt.
Koszi Vili, ok vettem az uzenetet es amint utam lesz arra megkeresem.koszi megegyszer
Igen, moderáltak, mert megírtam, hogy hol találsz róla infókat. Egy másik hasonló oldalon, ami már régebben működik mint ez. Érdemes felkeresni, minden szempontból pozitív a csaj. Nem fogsz benne csalódni.
Sok sikert neked!
sziasztok, Vili 13 ne haragudj de nem tudtam a multheten gepkozelnbe kerulni es nem tudtam elolvasni az infodat Edinaval kapcsolatban....moderaltak, valyon miert?csak annyit kerlek hogy pozitiv vagy negativ, erdemes megkeresni?koszi megegyszer
Nina 25-ről ; nagyon kedves, közvetlen, és ami a legfontosabb korrekt! Legutóbb akkor jártam nála amikor mégy Győrben dolgozott, sajna csak 1x alkalommal, amit nagyon is bánok. átlagon fellüli a szex vele, igazi barátnő feeling! formás kerek popo, ápolt szolibarna bőr.... ja és szerintem abszolúlt magyar lány! remélem még visszatér Győrbe! Puszi neked NINA.
*** Kérjük az Önreklám mellőzését! ***
Én voltam már Edinánál többször is,és csak ajánlani tudom! Nagyon igényes,szép,lehet vele mindenről beszélgetni,és isteni a franciája! Barátnös filling.
sziasztok, egy velemenyt tudtok irni Edina(34)-rol?
*** Kérjük az Önreklám mellőzését! ***
Én voltam Monikánál régen is és most újra meglátogattam, sokkal jobb mint régen. Össze se lehet hasonlitani a régi félénk hölgyet a mostani Monikával. De hát végülis senki nem profiként kezdi. Ma már ügyes a hölgy nagyon. Sokat mosolyog és a franciáját imádom.Én csak ajánlani tudom.
Köszi szépen !!!!!!!!!!!!
Az ő teste a legcsodálatosabb szerintem, csak néha a hozzáállásával van baj. Próbáld ki, egy akciót mindenképpen megér. Petrát azért mertem ajánlani, mert ha tapasztalatokat akarsz szeerezni, hát nálla biztos kellemes élményekben lehet részed.
Kösz a tippet!!!!! Mónikáról valami infót tudsz adni????????????
Petrával biztosan jól jársz. Ő bevezet téged a gyönyör rejtelmeibe.
Hello
Valaki esetleg fel tudna világosítani Szöszikével kapcsolatban? Járt már nála valaki?
Helo!!!!! Tudtok olyan lányt ajánlani aki foglalkozik tapasztalatlanabb sráccal??????????? A kedvesség és a türelmesség fontos volna!!!!!!!!! Válaszokat előre is köszönöm......
Kedves Nina! Várjuk az új fotóidat és remélem lesz újabb pozitív beszámoló is rólad. Majd ha arra járok meglátogatlak, mert nekem nagyon tetszenek a mostani fotóid is és nagyon kíváncsivá tettél.