Kit érdemes meglátogatni ??
Kit érdemes meglátogatni ??
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok! Én Vicuskát ajánlanám nektek. Új még a lányok közt, de az elsők között van minden téren. Kedves,aranyos, helyes lány. Higyjétek el ,megéri.
Hű Vicuska, ez nagyon komoly. Magadat ajánlod, mint Kristóf, a saját hirdetésed regisztrációján? Ez nagyon gáz..... :-))))))))
nem magamat ajanlottam legalábbis nem szándékosan..egy srác irt az én gépemről..nem tudtuk,hogy az én nevemen fog szerepelni..Magamat minek ajanlgassam?aki volt nálam,az tudja mire számíthat,aki meg nem..hmmm..
Szóval nem szándékos önreklámozásról van szó.
Sziasztok
ma lettem volna Virágnál, de amikor odaértem és hívtam volna kinyomott. Úgyhogy nekem csalódás Virág, csak kamuzik.
Én csak mosolygok :))))
Hali mindenkinek.Tegnap meglátogattam Dórát.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Kedves,csinos,elözékeny és végtelenül oda adó!Bátran merem ajánlani mindenkinek.:-))))
Hali. Vörös hajú megízható lány van szolnokon?
Kedves Otika76 .. már nem vagyok elérhető Szolnokon .. :(
Sziasztok utazni tudó lányt keresek!!! A mai napra.
Szasztok az apróba hirdető Tináról van valakinek infója.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Szevásztok én már jártam Tinánál, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nem értem ezt a Virág dolgot!
Én már voltam nála jó párszor és mindig elsőre sikerült vele egyeztetni és talizni is.
Nagyon jó vele az ágyban, mert odaadó, szinte minden benne van az alapban nála.
Ateste meg pont az én ízlésemnek való! :)
A Nagy Imre körúton viszont van két gyengénél is gyengébb ribi!
Nem a testükkel van a baj, hanem a hozzáállásukkal! Csak a lehúzás!
Minél hamarabb kitenni a vendéget ez náluk a jelszó! :)
anyám!!!Vili,te beteg vagy!!!!kezeltesd magad!!!!!!
Vili valóban beteg vagy, a helyedben én kezeltetném magam !!!!!!!
VIGYÁZAT! A Vilinek ferde hajlama van,ezért nem jön be neki senki csak aki beválalja a beteges dolgait!!
Vili, ha valaki nem jönbe a beteges dolgaidé, azért nem kell kitalálni ilyen hülyeségeket, mert másnak jó mert ő nen beteg !!
Vili! a Nagy Imrén több lakásban is vannak lányok , nem kéne mindet leírnod mert ott vannak korekt lányok is!!!!
Vili:Na tessék!Hangot adsz a véleményednek,vagyis kritikát irsz két Nagy Imre uti lányról és tessék leugatnak!
Nem vagyok róla meggyözödve hogy nem-e azok ugatnak le akikröl épp a kritika szól.
Kérdés:Miért baj az ha valaki öszintén irja le a véleményét?
akor irdmeg a lány nevét mertot tőb lányis van arol senki nem tehet amit te mondol mert a nagyimrén van korekt lány nem kéne mindenkit bele voni a betekes játékaidban tőb lakás ban vanak és nem mindenki egy forma