Sziasztok! Tud valaki megbizható és diszkrét Szolnoki masszőrt. Erotikusat. :)
Sziasztok! Tud valaki megbizható és diszkrét Szolnoki masszőrt. Erotikusat. :)
Kedves vendègeim! Szeptembertől ùjra elèrhető leszek! :)
Ma voltam Vicuskánál,és kellemes meglepetés volt a hölgy.:)
Kedves,picit szolid temperamentuma tetszett számomra.Mindent teljesített,amiben előre megállapodtunk.Nem nyavajgott,nem hisztizett,stb.:)A franciája eddig magasan neki volt a legjobb,és a szexben is odatette magát!:)Ráadásul hétvégén is elérhető,nekem ez is fontos szempont pl.:)Uraim,érdemes meglátogatni!:)
Üdv.Alejandro
Sziasztok privibe valaki tud infót írni Ninaról köszönöm előre is !
Természetesen én is próbáltam más hölgyet hívni,de este 7-8 körül már mindegyik foglalt.
Nekem az ilyen esetekre mindig van egy B tervem is, mert biztos ami biztos!
Szeretném a mai rossz tapasztalatom megosztani a fórumozókkal.Nem lejáratni akarok senkit.De igenis kiírom a hölgy nevét,mert megérdemli,és ki-ki döntse el,szóba áll-e vele.Mindez a becsületes,korrekt hirdető hölgyek miatt fontos szerintem,hogy itt megosszuk a rossz tapasztalatainkat.
Szóval Ninával beszéltem le"randevút" 18 órára.Ám hiába voltam a megadott helyen,a pontos címért folyamatosan hívtam negyed nyolcig,nem vette fel a telót.Átvert.Biztosan jót szórakozott magában,és én is legyintettem volna egyet,ha szolnoki vagyok.De amikor utazik valaki odavissza 80-90 km-t,az teljesen jogosan mérges szerintem.Ezt a pár sort szerintem megérdemelte ez a "kedves" hölgy szerintem.Inkább magamat járattam le,de nem érdekel.Becsületes,normális,nem link férfi vagyok,egyetlen bűnöm,hogy épp nincs párom.Szerettem volna egy kis kedvességet,gyengédséget,nekem rosszul esik,hogy ilyen emberek hirdetnek itt.
Sziasztok!Tudtok ajánlani szolnoki vagy környéki hölgyet,aki jól érti a dolgát,hétvégén elérhető,csinos,és nem akad fenn azon,ha pl félórában két aktust szeretnék?Köszi aki ír nekem!:)
Köszönöm Klaudia 6 utáni mozgalmas :) :) és az az utáni kellemes és jó humorú perceket. Codálatosz és fincsi volt. ;)
Sziasztok! A most Kecskeméten dolgozó Nina régen Szolnokon volt ugye? Vélemény róla esetleg?
de igen...
vivike 18 ról mit lehet tudni? :)
A Széchenyi lakótelepen ki dolgozik??
Már látom feltették ezt a kérdést, de választ nem írtak....aki tudja, írja meg
köszönöm
Sziasztok, a Szántó krt. környékén nem ismertek esetleg egy tehetségeshölgyeményt?Köszi.
hali! vkinek van információja nórika 23 éves lányról? milyen *ron dolgozik?
Köszönöm,kedves vagy :))))
Kedves Valaha! kik azok a lányok, akik a széchenyi akótelepn dolgoznak? köszi az infót
Szép napot mindenkinek.Leírom a véleményemet egy-két szolnoki Lányrol.Akinél jártammár
Dóra:Nem mai darab átlagon aluli szolgáltatás és kinézet a lakás korrekt nagyon photoshopolt képek
Edina:Kedves odaadó jol franciázik egy kicsit rideg Kicsit photosopolt képek
Petra:Igazi nő minden porcikája nagyon jó vele mindent megtesz neked ereeti minden
Klaudia:kis roma punci ajálom minden kedvelönek kicsit photoshopolt
Vicuska:egy órán át franciázott kitünöen nem kapkodot sehová igazi profi photoshopolt de jo
Nina:Mogorva dr*ga és még csak kiverni sem tudja jol beképzelt de ö van a képeken csak még vékonyabb egy gerebje
Remélem hasznosvolt a véleményem
Minden Kedves Hölgynek, akivel az elmúlt évben itt jól éreztem magam, Boldog Karácsonyt Sikeres, Szerelemben gazdag Újesztendőt Kívánok!
Régebben 1szer voltam nála...Nagyon szép teste van, csinos, fiatal. A hozzállása is korrekt volt. Szóval, ha tehetném ismét meglátogatnám...de, hát jelenleg nincs hozzá 'kedvem'. :)