Virginia visszavonult már két hónapja.
Virginia visszavonult már két hónapja.
Szelina abszolút vékony csaj, cserébe kicsit szerencse kell, hogy jó napon menj hozzá. Az értékelései alapján vannak furcsa dolgai, ezek ellenére elmentem hozzá és velem normális volt. Képeinek megfelelő, vékony csaj, szűk punci.
Ivett és Mery jó csajok, merem ajánlani Őket !
Vanda Bázakerettye, valaki tud róla valamit mondani ?
Az lenne a kérdésem hogy egyeltalán van kanizsa környékén lány aki nem túlsúlyos és magyar ?viginia volt az egyetlen de eltűnt?
Köszönöm, akkor inkább kihagyom !
Sajnos voltam nála megint bejött hogy aki nem enged magáról beszámolót irni jobb elkerülni a képekhez képest sokkal teltebb rendesen pocakja van környékre se mennék töbet de sajna ebbe a városba ez a tanulság!!
Sheron Nagykanizsa, nagyon bejön !
Volt már valaki nála ?
Sziasztok
Viviről pacsán valakinek infó??
GhostGirl-ről tud valaki véleményt írni?
Sármelléki a leány.
Sziasztok.
A VIP Thai Massage-nák járt már valaki? Igaz hogy van happy finish?
Vései Lisáról van valakinek tapasztalata?
Igen.
Sziasztok.
Szelinánál járt már valaki?
Sziasztok! Letenyén Eszternél jart valaki? Jöhet privatban is! Köszi
Sziasztok! Teljesen új vagyok itt, valaki tud infót írni Viki -ről
Somogyban Iharosberény környékén? Nagykanizsán?
Az iharosberényi Diáról van valakinek véleménye? Jó lenne, ha valaki írna róla!
Sziasztok Zala megyében szoktak valahol út mentén lányok állni?
Kedves Melánia,
Köszönöm, hogy írtál a fórumba. Én csak jó élményeket tudok megosztani, amit tapasztaltam Nálad!
Így tovább! Én szeretnék még sokszor a vendéged lenni! Legszívesebben megkérném a kezed, mert szeretném élvezni a társaságod életem végéig!
Kedves András !. Amit most ide irtál a valóságót nem fedi!!. Nekem nincs stricim nem is volt és nem is lesz!.. Nálam harmadik személy nem jelent meg soha és nem is fog!. Mindig is egyedül hirdettem a te vélemyed engem nem igazán izgat,viszont ha modód lehet rá akkor hívj fel legyél már olyan kedves és mond már el hogy mikor is történt ilyen...! Nagyon össze keversz valakivel .Aki irt rólam egy szép véleményt egyértelműen vendég volt aki meglátogatott. Na ha te nem tudsz szépet irni akkor olyant sem ami nem igaz.. További szép napot puszikaa😀😀😀