Bocsánat! Nem Nesi, hanem Mesi! Elírás volt,elnézést!
Bocsánat! Nem Nesi, hanem Mesi! Elírás volt,elnézést!
Kedves Guttem! Ugyan nem engem kérdeztél,de talán hamár rólam van szó,én is válaszolhatok.A miskolci,illetve a debreceni fórumban is olvashatsz rólam beszámolókat.A fotóim folyamatosan készülnek,így mindig frissek kerülnek fel.Szeretettel várlak! :)
Van remény,hogy meglátogatól bennünket.
Ezt miért kellene moderálni? :
" Mesi 29 :
Szia kedves Joc! Egyszer lettem hűtlen Miskolchoz,akkoris Debrecent választottam.De most,hogy az elmúlt pár hétben kaptam néhány szívélyes invitálást Sopronba,Győrbe és Zalaegerszegre,végülis azt mondom,meggondolandó a dolog... Tudod,a remény hal meg utoljára:)) Ha arra járok jelzem időben,ígérem! Békés,boldog Karácsonyt a soproniaknak!!! "
Talán a város nevek gondot okoznak a miskolci fórumban ?
Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves régi és leendő Vendégemnek! 2.-ától újra elértek,csók!
Sziasztok!
Emese (41)-ről tudtok adni infót? :)
Így van füstös Bököny az kemény az nagyon ismétlem nagyon kemény ott nem kérdezik meg ha megálsz honnan jöttél de az biztos,hogy tovább már nem mész!!!!!!!!!!
???????????
Sziasztok!
Emeséről van infótok ? !
Nesi hölgyikét ajánlani tudom ! Hajrá Uraim !!
Helló! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Miskolcon kihez érdemes menni,ki számít jónak? Olyat keresek,aki korrekt,és szép is. Köszi ha válaszol valaki.
Milyen lányok jönnek be neked?
Aki oda tartja,ha arról van szó.Nem kimondottan a barátnős feeling érdekel.De legyen szép,és ne legyen lehúzós.
A mostaniak közül Mesit tudnám ajánlani.
Valaki tudna Barcikán kertvárosban jó nőt? Panel nem érdekel.
Valami kedves csinos , szexi oda adó hölgyet tudtok ajánlani ? Kösz
Sziasztok.
Tiszaújvárosban vagy környékén tudot ajánlani megbízható sz*lg*lt*tót?
köszi.
Hola!
Az apróban " Sex! " név alatt hirdető vlakinek, nem működik az általa megadott szám!( átirányítottat jelez nekem és automatikusan leáll )
A mottóm " soha ne add fel......csak ha tettél rá bélyeget !
Sziasztok!
Klaudia (27)-ről tud valaki valami infót?
Köszi!
Lányok,hölgyek kényeztetését vállalom 18-55 év között.Várom a megkeresést!