dákóka úgy irj már,hogy ne moderálják ki , mert kiváncsi lennék rá :-)
dákóka úgy irj már,hogy ne moderálják ki , mert kiváncsi lennék rá :-)
Azt írta,hogy ne takarjam ki az arcom mert majd akkor Ő tesz föl rólam olyan képet ahol látszódik az arcom.
Remélem,fogsz tudni aludni most már...jóéjt Neked! :)
Nem,az arcos téma régebben volt,most csak ennyit írt***moderálva*** Újonc! :D
Úúúú,tényleg igazad van!!! Ezt már el is felejtettem! Köszi,hogy helyesbítettél!!! Szép napot kívánok Neked!
Köszönöm,Neked is szép napot!
Aludni? Az Ördög sosem alszik :-) Amúgy is , majd pihenünk a sirban! :-)))
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Szevasztok! Csak annyit szeretnék, hozzá fűzni a korábbi hozzá szólásokhoz, hogy azért mert valaki nem akarja felfedni magát, nem kellene lehordani a sárga földig! Én törzsvendége vagyok Viviennek, és a hölgy nagyon szép, kellemessen éreztem magam nála,és azóta is viszajárok hozzá. Tiszta. illatos, és kedves. Ezt sokan nem mondhatják el magukról. Bátran ajánlom, ő nem okoz csalódást.
Akkor ne az én képemmel hírdessen a drága!!!És ráadásul ne ő kezdjen beírni rólam hülyeségeket ide a fórumra.Főleg ami nem is igaz!!!
Tisztelt fórumozók!
Kérjük, ne személyes vitára és egymás lejáratására használják a fórumot!
VL Szerkesztőség
Szia! :) Ne haragudj,bevallom elfelejtettem hogy azt ígértem,jelentkezem. Van nekem is a hirdetésem alatt publikus email címem,nyugodtan írj oda! Szép napot Neked! ui.:Áááá azért a debreceni fórumon sokkal többet lehet nevetni... :)))
Csak úgy izzik a miskolci fórum... Alig bírjuk követni a sok beszámolót!
A Szextündérrel mi lehet? idáig ő viszi a pálmát miskolcon, szerintem tőle senki nem tud többet a szexszről.Bárkit felülmul-T
Na ebből megint mi fog kisűlni ? :-) Kire gondolsz alex, vagy alexa ?!
Olvasom Mesi hirdetését.Az van benne,hogy szoláriumozott magyar lány.Én még emlékszem mikor kezdte.Először Miskócon,utána a hurka és kolbász városában,majd ismét visszatért Borsodba.Ott pedig csak a sör világos.
Semmi bajom veled Mesi!Nekem még afrikai származású ismerősöm is van.A cipőbox világosabb tőle.***moderálva***
Egyelőre nekem sincs bajom Veled kedves Füstös! Annak viszont kifejezetten örülök,hogy figyelemmel kíséred Te is,hogy mikor és hol vagyok éppen.:))) További kellemes napot Neked!
Attól , hogy nektek a Nyirségben tele fújta a fejeteket homokkal a szél, még Miskolc jó kis város! Vannak hegyek, völgyek , erdők , mezők, ami nálatok nincs , ezért megértem az irigységedet :-).Egyébként nem kell a sötét helyekre menni , ennyi, de ne általnosits ! :-)
Gyere el győrbe mi szeretettel várunk.
Amúgy mindig röhögtem ezen a földrajzi meg honnan jöttem hülyeségen.Én itt lakom,te onnan jöttél,ott homok van,nálunk a Balatonnál stb.
Erről mindig az jut eszembe,hogy van egy Bököny nevü falu aminek a lakói viszik a pálmát ezen gondolkodásból.
Azt mondják,hogy Kolombusz még csak ment Amerikába,amikor ők már jöttek!!
Erre az újfehértóiak meg a téglásiak meg azt mondják:
-A***moderálva***!Akkor a krumplibogarat is ti hoztátok be?
Múltkor Szolnokon beszélgetek egy csávóval.Kérdem hol lakik.Azt mondja egy mátraaljai kis településen.Gyöngyösön!!Jártál már arra? Nem még soha.Válaszoltam.
Vagy a nagyon h*lye pestit megkérded melyik részén lakik a városnak és kikéri magának,hogy ő Budán lakik!Egy nagy közért mellett ahol vidéki a pénztáros.
***moderálva***
ui: Hajrá SZPARI!!!
Mit vártál ,Te kezdted el feszegetni ?! Le sötétezed Borsodot,beszólsz és még örüljünk is neki? :-) Mindenhol laknak mindenféle emberek és kész.Szerintem azzal van a gond ha elkezded a különbségek miatt lenézni a másikat! Pl.:"nagyon hülye pesti" . Általában pont a vidékiek szokták kihagsúlyozni , ha felköltöznek Butapestre, hogy Ők bizony Pestiek/Budaiak !
Uraim!
A Nesi nevű hölgy a fényképeken csodálatosan mutat. Élőben is olyan szép és szexis? Szívesen olvasnék élménybeszámolót róla!
Üdv! Guttem