***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
jót mosolyogtam rajta én is.évica köszi h a humor érzékedet megcsillantottad. te vagy kaposváron az egyik legprofibb és legjobb. mert a beszéded és amit magadról állitól mindig fedi a valóságot. m amúgy öszinte vagyok ezekben a kommentekben. és kezd azért össze állni a kép erröl a virágról.
akkor hogy is van ez ha végig olvassuk a történetét és amit magáról állit bár ez nem lehet tudni h igaz e.
egyrészt nem kaposvári.
másrészt férjnél van a férje a str*gója. okos ember. azt is tudjuk h vidékröl hozta fel és fiatal a lány. c*gánylány. álltalában vidéken a nagy szegénységben
könnyen találnak a str*cik olyan lányokat akik hajlandók elszökni otthonról. gondolom elszökött mert irt egy ex barátröl aki vissza hivja.
szoval egy öreg str*ci valószinű házassági ajánlattal vihette el szegényt aztán szép lassan bele vezette az életbe. a lány dolgozik a str*gó meg hizlalja magát.
miután én azt gondolom hogy a leirások elsösorban nem egy felszabadult vadmacskát mutatnak be és én sem ezt tapasztaltam amikor vele voltam ez a lány vivódik még mindig és ez nagyon le jön ezert nem profi és nem k*rvának való..mit is irt? pár honapja csinálja. én el hiszem neki mert tudjátok amikor vele voltam éreztem h neki nem voilt sok férfival dolga. tapasztalatlan.
szóval vivvodhat de ahogy ez a yardos irta elég rendesen bele keveredett a rosszba.
kedves virág!
ha van lehetöséged elhagyni ezt a pályát még az elején tedd meg. én kaposváron születtem 30 éve ismerek mindenkit. ismerem azt a str*cit is aki behálozott.
a leirások alapján tudom ki. és ö már annyi lányt tönkre tett hogy megtelne vele a balaton 2x is.
a történet arról szól h mellette soha nem lesz pénzed. csak annyi h egy harisnyát meg tudsz venni. és kiéget lelkileg testileg.
és semmire de semmire nem jutsz vele csak a bajba.
mert 20 éve str*ci és semmije nincs.
elötted volt egy lány akit már vert is.
elötte is volt két lány akik elszöktek tölle.
ha tudsz akkor addig amig nem késő vagy keresd meg a barátodat aki a leirások szerint azért szivén viseli a sorsodat valószinü szerethet. és nagyon becsüld meg.föleg ha normális és régi kapcsolatod. mert ez nem zaklatás .ez a segitség nyujtás es a szeretet felsö foka azokután amivé váltál a részéröl hidd el.
vagy menj haza . és élj civil életet.
nem neked való. akár mennyire is erölteti a str*gód.
ja és hamár a nyomozó hatóságok is érdeklödnek és figyelemmel kisérnek gondolom a stri*god elöélete miatt.
tényleg most kell kiszállni.
mert a str*gód büntethetö a prostituciora való felbujtásban,
keritesben,
kitartottságban mint vissza esö 5 év.
és anyomozok ilyenkor a telefon lehalgatástol kezdve a legkülönbözöbb titkosszolgálati eszközökkal dolgoznak.
ne keveredj bele.
én többre tartalak ennél.
szia karcsi