igaza van frankynek. én még annyit hozzá tennék hogy valóban gyanús ha valaki már a nagyedik nevén és kitudja hanyadik telószámán van rövid idö alatt. az ilyen vagy körözés alatt áll és a yard keresi vagy pedig nem olyan rég óta csinálja és anyuka apuka aggódik otthon érte otthon.
én azt tudom tanácsolni az ilyen gádzsitól távol kell tartania magát az embernek a maga jól felfogott érdekében. nem hiányoznak a nyomozók az ember életében.föleg nem ártatlanul egy kis K...miatt vagy egy rossz dugás miatt.
ha pedig ujjonc még a szakmában és van aggódó család vagy férje udvarlója szerelme stb. az ilyen lány tegye össze a két kezét hogy kell még valakinek aki vissza tudná vezetni a normális életbe.
mert kérdelek csajok benneteket?
ha lenne egy férfi akit szeretsz vagy szerettél mert hát ugye az életmód sok mindent kiöl az emberböl föleg az igaz értékeket , és aki téged is szeret. és szeretné hogy egy család legyetek stb nem menné el vele? inkább maradnál itt a szenyben? figyeljetek ide. én a vendéglátoban dolgozom bejártam az egész világot szinte én még olyan örömlánnyal nem találkoztam aki vitte volna valamire. csak kiégett nöket látok akik a perifériára szorultak. mennyi pénzed van? mennyit keresel? miota csinálod? ebül szerzett jószág ebül vész el. ezzel csak azt akartam mondani akinek van lehetösége kiszállni még idöben tegye meg föleg ha emiatt zaklatják ugymond a szerettei. vegye ezt ajándéknak. ha pedig a rendörségi ügyei miatt történnek ilyen gyakori név változtatások meg telszám változtatások attól a lánytól el kell távolodni. ez egy magán vélemény volt.