Visszajött Edit 21
Visszajött Edit 21
Kendra 20: Ezt a csajt én is ismerem. És igen, bár ne ismerném! Mező utca, putriszag. Totál lehúzás, gyakorlatilag tolvajlás. Jó, hogy most már látom, ki ő. Addig kedves, amíg a pénzt elveszi.
Na puff neki,felteszi a hírdetést aztán le is van oltva.
Nagy kerrier néz ki neki ha nem cáfol.
Egy jótanács, utalj utólag, előbb a műsor... 😁
Hopp! Bocs! Benéztem a "Kendra"-profilt -- nem volt fényképcsere, csak most már egy másik lány is van ezen a néven. Én a Kendra20-ról beszélek.
Igen, ahogy mondod, az az utca, s kb. ott, ahol írod! Szóval ismerős az ottani brigád --- nekem nem volt, másnak immár több esze legyen! A drága Kendránál pedig közben újabb fényképcserék -- a mostani képeken látható nőnek semmi köze ahhoz, akinek a tiktokjához és fb-jéhez el lehetett jutni. Az biztos, hogy gáz az egész, és hogy messziről bűzlik, pont mint az a bizonyos Mező utcai "szalon"!
Edit 21-ről ha valakinek van infója szívesen várom akár priviben is.Képeken egész jól néz ki😊
Jah igen, az a mező utcai szalon, igazi lehúzós brigád a benzinkuttal kb szemben...
A Mihálydiban hírdető Belláről tud e valaki valami infőt?
A vízjeles tiktok-fotó nyomán elindulva viszont egy igen kellemetlen "ismerős" archoz lehet eljutni a kék szinű közösségi oldalon... Ezzel a csajjal egy másik néven, egy *** moderálva *** hirdetve, a Gambler utcájában, csak egy útkereszteződéssel közelebb a piachoz, találkoztam már. Bár ne tettem volna! Kerülendő, messzire, nagy ívben, örökre, hogyha a tiktok fotó az ő profiljából való!
Hajrá Staffi! Benned bíztunk elejétől fogva! ;-)
Na a Kendra 20 rol lekerült a kétes hirdető sőt... fotogaranciát kapott... alakul már a csaj igy a héten lehetséges,hogy meglatogatom ,igerem neked Kendra,hogy nem leszek koszos, se drogos se részeg...😉🙂de kiváncsi vagyok rád...😊
Nyilván,,,,csak gubanc van semmi más....jah meg Gambler pub....
Sziasztok. Na erre kíváncsi leszek,ki vállalja be először! Dominika 51 nevű hirdetőt. Nem ő kényeztet hanem a szolgája. De ha ő biszex akkor a szolgája pasi kell hogy legyen :-D vagy én vagyok full hülye?
Ne mondj már ilyet ő ártatlan :D
Kendra videoja lekerült kapott "kétes hirdetőt" szóval csak van valami gubanc.....
Látod látod :D de még koszos és büdös is vagyok :D
Hallod Ominik kolléga?! A kábszi rossz... :D :D :D Irgum-burgum :D
Vicc kategória :D
Lia 40 ma jártam nála először de lehet nem utoljára, keksz mehet minden pózba... gumis francia amit egész jól mivel :)Ha minden igaz vasárnapig van itt nyírbe!