heló! Aki kedveli az érettebb hölgyeket azok Didó 49-et keressék mert ő egy csodás szolgáltató , én egy hete jártam nála és felejthetetlen élményben volt részem.
heló! Aki kedveli az érettebb hölgyeket azok Didó 49-et keressék mert ő egy csodás szolgáltató , én egy hete jártam nála és felejthetetlen élményben volt részem.
...A FÓRUM SZABÁLYAIVAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE.... Takarodjatok a városból!
Én tisztában vagyok vele, hogy beszámolót csak a titkos "KODGYÁVAL" lehet írni, mindössze csak arra voltam kíváncsi, hogy ki járt már a csajnál és mit tapasztalt.
Egyébként ilyen helyesírással szerintem Te csak egy konkurens strici lehetsz, így nem győztél meg maximálisan.
További szép napot!
Ez mind szép és jó, de amíg nem tanulsz meg helyesen írni, addig nem lesz eladható a hely, nem lesz hiteles a csodálatos lányokról szóló öntömjénezés!
Üdv: Thomika
akor is a város legjobb helye a sarkantyu ut kulturált jo ár luxus szinvonal a réka képgaranciás a vl edina ugyszintén a házrol is van foto egyszoval tuti a hely és diszkrét nagyon !!!!!!! vannak uj lányok csonya moni meg még atöbbi
valamikor északa is nyitva vagy 23 oráig.
Nagyon sokan vakok vagytok, beszámolot csak is az ö titkos kodgyával lehet neki irni szerintem mind kam amit lidiárol irnak mert biztos mint hirdető nem fogja kiadni senkinek sem a titkos kododt. Az tény és való hogy ő van a képeken, de viszon a cigány lányok veszélyesek. Én nem mennék se a jozsaváros közelébe sem az álomás környékére de ti tugyátok. Ne keresétek a szoli barna csajokat:) mert csak a baj van velük meg járjátok az tutty, rosz emlékeim vannak Lidiárol még a kert utcárol mert ott huzott meg 30 ezer forintal ráadásul olyan mint egy fadarab. Csak azért irom ezeket mert istenitik sajnos a munkáltatojának a reklámja mind amit olvastok. További jó napot!!!
Üdv! Szépséges Lídiáról tud valaki infot? Ő engedélyezte a véleményezést, a beszámolók megnyerőek, de egy kicsit "reklámszagú" a dolog. Meg tudja valaki erősíteni, vagy ez az új stratégia a cigóknál? Köszi.
Szívesen máskor is!
szoknnyavadász köszi az infot
Kameron!
Pajzán 30-ról sajnos nincs infóm, de Éva38 valójában inkább 45 éves, elég testes.
Kb 1 éve látogattam meg még akkor Sárváron ügyelt, nem túl higiénikus a hölgy, de egy tuti ért ahoz amit csinál!
Saját bevallása szerint se egy mai csirke, gondolom ennek köszönhető a tapasztalat!
Alap nála a gumi nélküli francia és a szájba élvezés, ez már amúgy is jól hangzik!
Részemről egy órát voltam nála, egy szájba spriccel+ egy gumis punciba!
Számomra érdekes volt,de azóta inkább cicababa küllemű lányokat keresek,ha már fizetek érte!
Lekötelezel! :))
Te qrva okos vagy barátom! Ezentúl csak mesternek foglak szólítani!
Már bocsi, hogy beleokoskodom itt a dolgokba, de ne csodálkozzon senki ha nem tanul mások hibájából és őt is meglopják!
Én részemről mindig is csak annyi pénzt vittem fel magammal a lakásra amennyit odaadtam úgyis. Ezen kívűl még a telefont is mindig a nadrág zsebemben tartottam (nem a kabátban) biztos ami biztos, ki tudja lehet még akció közben lenyúlja a fogason hagyott kabátzsebből a lakótárs...
Még a cigit is a kocsiban szoktam hagyni!
Hát bizony a naivitásnak ára van, és keményen megfizetik a tanulópénzt a hiszékenyek!
Én is ugyanigy jártam ZITA (06-70/579-4307) el !!!
Amig zuhanyoztam lenyult tőlem 30 ezret !!!
FIGYELEM! Most LÉNA(+36202299777) néven hírdető lány korábban BARBI(23) vot és ellopta a pénzem amíg zuhanyoztam!
Sziasztok! Ma voltam a Sarkanyú utcán egy lánynál (sajna a nevét elfelejtettem). Igényes, ápolt, odaadó, lelkiismeretesen dolgozik, nem sürget. Az árak is elfogadhatók és nem tűntek el az értékeim sem. Én kellemesen csalódtam, ajánlom mindenkinek.
...TÖRÖLVE...
Sziasztok! Katicabogár nevű hírdetőről tudtok valami infot? Meglepve látom a kétes hírdető-pecsétet, mert telefonban elég intelligensnek tűnt, de most így elbizonytalanodtam, hogy felkeressem-e!
ja talán igazad is lehetne de a farkam majdhogynem nagyobb mint ő . ja és nem hús párti vagyok de a csontot sem szeretem. zavaró hogy a fotón ugy néz ki mint egy baba és mire oda érsz egy anorexiás csecsemőt kapsz. személyes tapasztalatbol irom ennyit erröl