Üdv Mindenkinek!
Tud valaki a Sofia (28) nevű hirdetőről némi infót? Megköszönném, ha közkincsé tenné!
Gyanúsan jónak néz ki a képek alapján... :)
Széééép napot!
F.
Üdv Mindenkinek!
Tud valaki a Sofia (28) nevű hirdetőről némi infót? Megköszönném, ha közkincsé tenné!
Gyanúsan jónak néz ki a képek alapján... :)
Széééép napot!
F.
ja és voltam már pár lánynál,de virág 19 mellett őhozzá akihez visszajárnék szivesen!!!
Én is tavaly voltam nála, utcát nem mondok de könnyű télleg odatatlálni!!
egy órát voltam nála,jóléreztem magam, arcra nem egy szépség sztem,de a cicik kárpótolnak:DD, jó franciája is!!töbet nem igazán tok!!ő is korrekt árakon dolgozik!!pihenés közbe lehet vele bármiről beszélgetni!!
Eszter (29)et tom ajánlani!!...TÖRÖLVE...!!zuhanyzás bitosított, nem sietett, bár nem voltam kihézve én sajnos hamar eldurrantam:SS:DDD!!
télleg ő van képeken!!de így h láttam az arcát mégjobb, gyönyörű szemei vannak!!
Sziasztok!
Holnap du 1ig elérhető vagyok, majd legközelebb már csak pénteken:)
Kellemes hétvégét, már ami még maradt:) (06305095581)
Üdv, Enikő28
A 4 fórum topicbol 3-ba is beirta a Kinga babát sztárolo szöveget.Szerinted???Mert szerintem akkora reklám mint egy ház.
Bocsi, hogy beleszólok, de semmi extra. Tényleg jó nő, de szex terén nem egy oroszlán!
hali gukokpe, ha megkérlek részletezbéd kicsit Kinga babát, kép alapján bejön, szívesen kipróbálnám, de mostanában félek új lyukra vadászni :) neked milyen élményed volt vele?
Kinga baba Nyíregyházán NAGGGYON JÓÓÓÓ!!!!
aki mást mond az hazudik...:)
Hellófredy én már voltam nála még tavaj nagyon korekt itallal kinált meg fürdés nem kapkod érett komoly megérte.a cimet nemmondom mert nem lehet leírni de közel van a sóstói patikához.Jó szórakozást.
A lányok jövedelme nem tulnagy titok,nem is ezen van a hangsuly.Hanem azon hogy magánzók,tisztességesen osztozkodnak vagy becsapják lehuzzák kihasználják öket.Minélinkább lehuzzák öket annál inkább hajlamosak Ök is átverni a pasikat.Egyébként nagyon sok lány esetében nem igazán lehet értékekröl beszélni,természetesen tisztelet a kivételeknek.
Ó, köszi... :)))))
- Egyébként személyes ismeretségek, és egyéb források alapján tudom, mennyi a csajok átlagkeresete, és átlagforgalma. Nem csak az itt találhatóké, hanem pl. a luxuskategóriában is.
Legalábbis, az országunk ezen régiójában.
Persze, ez az "átlagos kereset" csak akkor érvényes, ha nem húzza le őket valami degenerált bűnöző, aki ugyebár, "vigyáz" rájuk...
Sajnos, vannak lányok, akik ezt nem tudják elkerülni... tényleg sajnálom őket, ebből a szempontból.
Na mindegy, éljenek az "ÉRTÉKEK", :)))))))
Sziasztok! Döniszről szeretnék isfót kapni!
Sziasztok!Orsolyárol tud valaki nekem információt adni,merre dolgozik és érdemes-e meglátogatni? Űdv köszi.
evelinről (0670...0643) tud valaki valamit? merre felé dolgozik, érdemes kipróbálni?
margó nekem utcaszélről ismerős, korábban valaki érdeklődött ezért írom, hogy popsit is vállal, de nem ajánlom, eléggé lehangoló élményt nyújt
hali nemtom, móni 31-ről mesélnél kicsit? 06 30 ...1786 telszámú csajról sóstóhegyen, meglátogatnám, melyik utcán van, korrekt?
Üdv, tényleg elég vegyes a kép de olvasva és adva egy pár ember itteni véleményére(tapasztalatra+saját)nekem eddig sikerült jól választani.Köszönet érte, és csak megerősíteni tudom azt a pár lányt h.valós képek és valós személyek valódi szolgáltatásokkal.
Tavaris, most viccelsz!?
Te is tudod, hogy lesz kamu is, meg nyafi is, és lehet, hogy "cak dugi" nem.
:)))))))))))))
Maxxonnal értek egyet.
Egyébként meg szánalmas a felhozatal a városban. Tegnap rászántam néhány órát és körbenéztem. Rettenetesen gyenge! (Elnézést attól, akit nem láttam és pont ő igényes;)
OK, magasak az elvárásaim, de meg lehet felelni. Van rá példa. És akkor látszik csak a különbség, ha találkozol egy egészen másfajta minőséggel. Százból egy.
De ilyet hirtelen nem tudok :(
Szassz Pitty!
Örülök, hogy jól érezted magad. Megvárom a reget, és ha jóféle, meglátogatom.