Szia lettike13!
Megpróbálok óvatosan fogalmazni,mert amit irok az büntetendö,de amit te csinálsz az nem.. :)
Én nem kezdtem lejáratást,csak élek a fórum adta lehetöségekkel,és megiroma tapasztalataimat.Számomra furcsa hogy máshol nem tudtál Letti-ként regelni,föleg hogy azokon az oldalakon más sem használta ezt a nevet,igy még a név azonosság miatti tiltás is kivan csukva.Simán csak nem akartál az itt használt neveden hirdetni.Nekem egy lakásban egy fürdö untig elég,ha van lehetöség a használatára,de ha nem ajállják fel a zuhany lehetöségét az még csak egy dolog,de ha én kérem és még akkor is néznek rám bután hogy:Zuhanyozni akarsz? az már necces.Gondolhatnál arra hogy nem mindenki a szomszéd háztombböl érkezik frissen zuhanyozva,hanem esetleg a munkahelyéröl egy kissé izzadtan.Ha én nö lennék tutira nem tudnék egyböl rábukni egy mosdatlan férfira,mert a higénia nagyon fontos,és nem is a legkellemesebb dolog egy izzadt test,föleg odalent.A mgánéleted a tied,engem nem is érdekel,de a sors ugyhozta hogy néhányszor összefutottunk az éjszakában,és ott láttam amit láttam,és nekem az nem tetszett sött kifejezetten visszataszitónak találtam.Egyébiránt régebben egy másik fórumoldalon olvastam egy hozzászólást,aminek az irója azt állitotta hogy egy veledlakó lánynál járt akinél eltünt a telója,és ez a lány a saját bevallása szerint is bevolt állva.De ha már a másik fórum oldalnál tartunk,az elmult évek során rengeteg hozzászólást irtak rólad és Kinga baba barátnödröl,és az esetek döntö többségében nemigazán dicsérö hangnemben.