én úgy tudom, Katica abbahagyta, és már csak a hirdetése maradt fenn, ő elpályázott...
én úgy tudom, Katica abbahagyta, és már csak a hirdetése maradt fenn, ő elpályázott...
Nemhinném hogy én lennék a leghasznosabb tagja a fórumnak,inkább én vagyok a legszókimondóbb és a legjobb megfigyelö.Vagyis szinte mindent észreveszek,és a kellö pillanatban felhánytorgatom az észrevételeimet.Van akinek segit az hogy én ilyen vagyok,van akinek esetleg tetszik is,de sokaknak meg nemtetszik az érintettek meg gondolom kifejezetten utálnak.
Vanda teljesen rendbenvan,semmi rosszat nem tudok mondani róla,nekem talán ö jött be eddig a legjobban.A franciája tanitanivaló,és a többi is hibátlan,odateszi magát rendesen.
Katica is megér egy misét,de kedvesség és hozzáállás terén azért még tanulhatna Vandátol.A kettö közül én inkább Vandát ajállom,de természetesen Katica sem rossz.
Sziasztok.
Tudna valaki beszámolót írni Vanda 20 és Katicabogár-ról? A képeik és a hozzászólások alapján rendben vannak, bár volt negatív vélemény is. Szivesen meglátogatnám Katicab.-t csak nem tudom eldönteni hogy ő van-e a képeken.
Előre is köszi
Hi!
Bocs, hogy bepofátlankodok, csak írtál olyanról aki érdekel:) Mi van Elízzel? Nekem ő a legjobb minden szempontból, de sajna még nem jutottam el Debrecenbe, de remélem
a nem elérhetőség a részéről csak átmeneti!:( Mert ha nem azt nagyon sajnálnám...
Értem én,de az mégiscsak gyanus ha 100 azonos IP-címmel megáldott felhasználóbol többtucat regisztrál ugyanarra a fórumra(Tavaris) vagy a 100ból 10 regel itt hirdetöként és fórumozóként is.Ez az egybeesés több mint elgondolkodtató.
Látod,szépen belejössz abba hogyan csinálj magadból nevetségtárgyát :) Ha a barátnöddel ketten hirdettek,még akkor is sok az 5 telószám és a 10 reg,na meg a tucatnyi név!!! És nem csak a Melissa tartozik hozzád,hanem mondjuk a Vivike is. És nyitvamaradt egy téma amit Én dobtam fel,vagyis kinek a kutyája Daisy??? Ha megpróbálod magad kidumálni,és kitalálni egy állitólagos pesti lányt,akkor legalább ne a kutyád nevét használd ehez mert ez egy igen amatör dolog.Legyen már annyi fantáziád hogy legalább kitalálsz egy nevet!! :P
Szerintem nem maradt nyitva semmi,arra gondolt hogy ne féjünk beszólni azoknak akiok ugytesznek mintha érdeklödnének egy lányról vagy mintha beszámolót irnának róluk,csak azért hogy a lány neve köztudatban legyen,vagyis burkolt reklámokat irogatnak nekünk.Elég rákeresni valakire,és máris láthatjuk hogy hányszor és miket irt,és ebböl sokmindent le lehet szürni. tibior és pitty például csak kötekszik bunkózik,de nem irt senkiröl egy épkézláb beszámolót,vagy nem adott egy hasznos tippet senkinek,és pittynek a stilusa is elég érdekes.Én is javarészt a kötekedésben élem ki magamat,de azért irtam néhány hasznos dolgot is,és éppen emiatt nem lettem elkönyvelve konkurens managgernek.
Gróf Úr,örülök hogy segithettem! :)
Gróf Kurátor!
Elárulnád nekünk, hogy kire/kikre gondolsz a kétértelmű beszámolók szerzői alatt?
Furcsa mód nyitva hagyod a mondataid, nem adsz kerek, egyértelmű választ.
Ha már itt vagyok, akkor megkérdezlek téged is, hogy te kit/kiket ajánlanál Debrecenben? QCpassed múltkor nekem azt mondta, hogy te vagy a titkok tudója. Lehet ellátogatok Debrecenbe, ezért érdekelne a dolog.
Szia.Köszönöm válaszod.A héten biztos meglátogatom.És ne féljetek úriember leszek vele.Meg kell becsülni a JÓ lányokat Nyíregyházán.Sajnos kevés van belölük.szia
Jól mondod Heineken!
Vigyázzunk a Krisztára, mint a szemünk fényére, mert egy igazi tündér. :) Én is szeretném meglátogatni a héten.
Szia bonanno!
Ha szeretnél elmenni hozzá, hát menj nyugodtan!
Kriszta Borbányán rendel, családi házban, egyedül van, parkolás garázsban megoldott, így nem muszáj az utcán hagynod az autót sem. A ház roppant rendezett, tiszta. Rajta kívül nincs más ott!
Kriszta hihetetlenül kedves, intelligens, aranyos, jó humorérzékkel megáldott lány, akivel bármiről lehet beszélgetni. Higiénia maximális. Csinos, szexi fehérneműben fog várni, üdítővel is megkínál.
Az ágy nagy, hempergős francia. Kriszta franciája nem hagy kivánni valót maga után, szereti csinálni, sőt viszont is szereti a franciát. Mellei ugyan nem nagyok, de formás, kerek popsija ezt feledteti. Ahogy a képeken is látszik, vékony testalkatú lány. Igazi bújós kiscica, aki szeret lovagolni, és jól is csinálja. Élvezi a szexet, nemcsak megjátssza!
Az idővel nekem nem volt nála gondom, és ezt mások is írták. Szeret mindenféle pózt, nem nyavalyog, hanem kedvesen és élvezetesen teszi a dolgát a mi nagy megelégedésünkre. A végén nem zavar el, még lehet vele dumálni míg öltözöl.
Bátran menj el hozzá, én akár garantálni is merem, hogy nem fogsz csalódottan távozni!
Egyet azért ígérj meg! Mégpedig, hogy úriember leszel vele! Hiszen majd megtapasztalod, hogy ő egy igazi gyöngyszem, aki megérdemli, hogy úriemberként bánj vele.
Egyébként, ha beírod a keresőben a Keresés kulcsszóra mezőbe a nevét, akkor az összes ilyen névvel írt kommentet elolvashatod.
Szia Heineken star.Szeretném meglátogatni Krisztát(25).Tudnál esetleg egy beszámolót küldeni?Elöre is köszönöm.
Sziasztok tudnátok ajánlani egy jo föiskolás csajt elöre is köszi!
hehe,erre a reakciora szamitottam:) remelem nem sokat tevedtem az allitasommal kapcsolatban.amugy teny ,elvagy szallva az arakkal,nem csorosagrol van itt szo,es mint frenky kollega is mondta nem kell ep messzire menni fiatal olcsobb jo aruert. pitty meg nem tudom ki de latom sulyos helyesirasi problemakkal kuzd:) ok nem akarok senkit sem piszkalni,senki sem lehet tokeletes.hadd jegyezzem meg Kingacska draga vicces vagy,es nincs hari :D
Freddy még nem járt KingaBabánál, de szerintem nem is fog :) Milyen 4-5 ezres fogatlanokról beszél??? Ennyiért fullos csajok is szinte mindent bevállalnak, és mind a 10 ujjam megnyalom utánuk. Csak körül kell nézni a piacon és ha ritkán is, de lehet igazi gyöngyszemeket találni, nemcsak 5 számjegyű bankóért. Eléggé elszálltak felénk az anyagi igények, csodálkozom hogy ezek még megélnek, tehát a gazdagok is látogatják őket :) Én maradok a megfizethető minőségnél és ott, ahol a partner élvezi amit csinál.
Érdeklődők figyelmébe ajánlom: Kriszta (25) , Eszter (29) , Pandi (33) (masszázs). Náluk nem érhet csalódás.
Akikhez Freddy nem is tervez látogatást csak példaként: Vanessa (19) , Margó (29) , Zsuzsika (19) , Jennys (20) , Ketrin (20). Így őket nem is ajánlom.
Tehát ha 1000 emberből egy hülye van (mint ahogy van), és azt letiltják, akkor mind az 1000 le van tiltva.
Csak ehhez az IP-cím dologhoz tennék hozzá egy érdekességet, és talán magyarázatot.
Egyszer legelső!!! alkalommal betévedtem egy fórumra, és ott az az üzenet fogadott, hogy az IP-címem le van tiltva...
Megkérdeztem a szolgáltatómat, és ő mondta, hogy ha egy szolgáltatón belüli szolgáltatóhoz tartozol (pl. ha 1 T-Comos sávszélesség van szétosztva 1 mikrohullámú internet al-szolgáltató által), akkor kifelé a fő vonalon mindenkinek egy IP címe van, csak a rendszeren belül különböznek a számok.
Na figyu te anyuci kedvence tudud mivaló neked kisfiam kakaó cumiból liberó és hátulgombolós nadrág!
Te csak szeretted volna KinkaBabát de hát nemm ninden a nagy duma ,sok duma tehetség meg nincs.Érdekes nekem nem az volt a benyomásom rólla mint neked .Igazi belevaló kis ékszerdoboz csak te egy elkényeztetett anyuci kedvence vagy,nöt csak képen láttál meg álmodban magönlés közbe.Mondtam már tanuljatok az öregtől.