Sziasztok
Freddy már többször is ajánlotta, úgyhogy meglátogattam Pandit. Eléggé vegyes érzelmekkel jöttem el. Természetesen tudtam, hogy masszázson kívül más nincs, de az egyéb dolgokra viszont számítottam (volna): a kellemes beszélgetésre, a barátságos fogadtatásra, a felejthetetlen masszázsra, és nem utolsó sorban a topless "mindent a szemnek" happy finishre. A környezet tényleg hibátlan: tiszta, kultúrált, csendes. De belépésem után "A masszázs ezen az ágyon fog történni!" hűvös fogadtatás ért. Pedig Pandi tényleg nagyon csinos, de ennek a látogatásnak semmilyen olyan pozitív mozzanata nem volt (igazán negatív se), ami mély nyomot hagyott volna bennem. A kézi levezetés is megvolt (csak így egyszerűen), bár semmilyen ruhadarabjától nem szabadult meg, pedig kíváncsi lettem volna... Szóval totál SEMMI KÜLÖNÖS. Minden felejthető, semmi sem a "papírforma" szerint. Hangsúlyozom, hogy rosszat nem mondok róla, de a beszámolók alapján nem ezt vártam. Az is lehet, hogy nem voltam szimpi, vagy csak rossz napja volt, de ettől különb felfrissülést kapok Debrecenben.
Üdv