A fórum hasznos is lehetne, de elég nehéz kiszűrni a lényeget. Az idő múlásával sokminden változik, többek között a korábbi beszámolók elavulnak, mert a lányok változnak. A legszembetűnőbb példa talán Pandi lehetne. Aki időben belevetette magát a ribizlizésbe az felpróbálhatta, később már csak masszázs bugyiban, végül masszázs ruhában. Igen, egy éve még magától levetkőzött, féléve kérni kellett, hogy ugyan had simogassam a szép kis melleit, az utóbbi pár hétben pedig olyan beszámolókat olvastam melyből kiderül, hogy már ezt sem lehet megtenni. Lehet engem is támadni emiatt, de csak azzal védekezhetek, hogy amikor a baszámolót írtam még úgy volt. Egyébként épp most láttam az új hirdetését, Topless Masszázs néven, lehet ismét vetkőzik közben.
Mások is változtak, legtöbben negatív irányba, ezért hanyagolom is őket. Tehát a fórum visszaolvasásakor az idő múlásást is vegyétek figyelembe. Meg azt is, hogy a gógyis managerek megtanulták a fórumban a keresést és lányaiknak olyan neveket adnak, akikről korábban jókat írtak.
A kezdőknek azt javaslom legyenek bátrak az elején, pár hónap alatt próbálják végig a kínálatot és döntsék el maguk, ki az akihez visszajárnak majd. Hiába ajánlok én bárkit, ha valamiért az a lány másnak nem szép és fordítva is igaz, lehet egekig dícsérni valakit, ha én gusztustalannak találom a mellbimbóját, nem megyek hozzá többet.
A gyerek téma ne zavrajon senkit, én egyetlen kivétellel még nem találkoztam olyan lánnyal, akinek ne lenne gyereke. Lehet nem látszik rajta, vagy letagadja, de van. Hiába fiatal, vékony, pici, ott is van gyerek. Aki nem hiszi, az legyen visszajáró, beszélgessen, előbb-utóbb kiderül. Meg azért részben érezni is, van különbség, szülés után már nem annyira szűk amennyire szeretnék. Akinek nincs tapasztalata az nem veszi észre, de aki felpróbált már szülés előtti és szülés utáni lányokat az azért csak érez valamit. Én épp ezért szeretem Krisztát, neki is van gyereke, nem is tagadja, de szerencsére császárral szült. Ez meglátszik a hasán, de sokkal fontosabb, hogy érződik a pun*in is. Akit zavar a heg azzal nem lehet mit kezdeni, keressen mást. Aki el tud tekinteni ettől, az viszont nagyobb élvezetben részesülhet. Szerintem megéri. Viszont a csüngőhas engem is zavar, én azt találom undorítónak. Nem a kövéreket, mert nem ugyanaz. Attól, hogy valaki nagydarab, még lehet a hasán is feszes és sima bőr, akár kívánatos is. A rácolódó csüngő has viszont taszító. Mégis van rá kereslet, valamiért mégis megélnek ezek a lányok is és nem tűnnek el a színről.
Az oldalról kitiltani kamu lányokat nem fognak, mert ők általában képgaranciások, ami azt jelenti fizetnek. Nincs tele reklámokkal az oldal, mi nem fizetünk a használatáért, valamiből csak fent kell tartaniuk. Bevétel a képgaranciás és tartósan hosszan, sok képpel hirdető lányoktól származik. Ha valaki három néven, három számmal vág át minket, az három hirdetést fizet. Az oldal üzemeltetőinek jelentős bevételkiesést okozna ha kitiltaná őket, erre ne is várjunk.
Freddy azt ajánlja próbálgassatok és döntsetek magatok :)