Viszont^^!
Viszont^^!
Gyöngyözik a pezsgő,szól a trombita.Hidd el,hogy ez az év lesz életed legjobbika!
Dolgozz,szeress,és keresd a szépet,adjon az Isten Békés Boldog Új Évet!Puszi:Kriszta
kira ról ha v.ki tud valamit? irjon már mert ugyan ezel a szövegel és ugyan ez a tel számal egy *** moderálva *** is hirdet Holly néven de ott a képek teljesen másak mint itt.
meg látogatnám de igy nem tom mit csináljak kétes nagyon a helyzet..
Időközben meglátogattam Léna33-at így következzék egy kis beszámoló, hogy mi történt:
A környezettel egyet értek, minden problémamentesnek és biztonságosnak tűnik.
Ami probléma lehet az, az ELSŐ odajutás, ha a környéken leparkolsz: gyalogosan,
néhány telefonba bizony belekerül, hogy végül megtudjuk a házszámot.
Persze vezetés közben sem lehet szerencsésebb telefonnal végigtartani a vonalat
főleg, ha egy rendőrségi autó is bekerül forgalomba. Persze szerencsére ez csak az
első alkalommal lehet probléma, utána már úgy is tudjuk hová kell menni.
A találkozó minden szempontból probléma és zökkenőmentes. Rövid társalgás/ismerkedés
(ha új vagy) után kezdődhet is az akció. Óra sajnos nézve volt a vége fele, bár rajtam
kívülálló okokból késtem egy kicsit, 1éb esetben lehet, hogy ez az 1óra bővíthető.
Az akció lefolyása szinte zökkenőmentes volt, de azért egy telefon szerencsére még az elején beesett.
Zuhanyozásra adott esetben nincs szükség, tehát ha úgy mész oda tisztán, nem kell
megtörni az akció menetét az elején zuhanyzással, elegendő távozáskor használni azt.
Összegző értékelés: visszatérek még :)
Ami egyáltalán nem probléma és a második képet jobban megnézve látszik is az.
Léna Non Stopnál voltam még eddig csak, El lehet vele beszélgetni, értelmes nő, a háza nagyon rendben van, jó minden, annyi a hiba hogy van egy "kis hasa"....Tehát egyáltalán nem olyan mind a képen...
Halli mindenki Lianaról valaki tud valamit mondani???vagy kamu az egész nem is ő van a fotokon?????
valaki írjon már vmit róla köszi
Sziasztok! Barby18-ról van valakinek infója?
Hello Nyíregyháza! Nem tudjátok ki vállal anált? Aki megbízható is? Kik a top megbízható hölgyek?
Nem tudja valaki valmelyik hölgy elérhető lesz Hétfőn dél előtt ???
Ha tudja valaki akkor írjon már pár lányt akik igen köszönöm!
Meg tudnátok mondani hogy Ivett25 melyik városrészen lakik? >> Szia! Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed! Ha unod a szürke hétköznapokat és egy kis kényeztetésre vágysz, gyere el hozzám diszkrét, igényes...
Ivett (25) - Nyíregyháza
Holnap lehet benéznék hozzá, csak előtte szeretném magamat betájolni. Ma fel akartam hívni csak mire eszembe jutott, az idősávból kiestem... D
Hm!!
szaiasztol! Ma délután Zsanynál voltam. Nagyon jól massziroz, Kedves , aranyos érti a dolgát. Sajnos csak kézi munkára lehet bejelentkezni. Nelly sajnos nem volt ott aki mindenre vállalkozik. De semmi gond. Amit vállal abban profi. Nem bántam meg hogy elementem. Maszzázsra és kellemes kézi levezetésre másnak is szívesen ajánlom.
Szia Petya!
Belátta a tévedését, sőt elnézést is kért, nem kell lehordani!
Üdv: Thomika
Minden bizonnyal nem annál a lánynál voltál aki itt hirdet. Esetleg máskor ha ide írsz kritikát, először hívd azt a számot amit ezen az oldalon megadtak. Ott is hirdet Puncica, de ezzel a számmal, te meg hívsz egy másik lányt aki nem ezen a néven hirdet mégis itt írsz, rossz kritikát. Gratula.
Szia Numinex!
Nézd meg az ***moderálva*** oldalt. A társkereső rovatban van egy lány "Diszkrét helyen " címmel hirdet ( dec. 19 ) Ő az aki egy Nyírtelek melletti tanyára invitál.
Szia!
Igen sajnos "nagyon hasonlóak" a képek.
A nyírtelki az ***moderálva*** oldalon hirdet.
Nekem mondom már a telefonban sem volt szimpi, úgyhogy "nyomtam egy DEL gombot".
További jó vadászatot.
Üdv Thomika!
Igen nyírtelek mellett voltam!Akkor bár nem a Vl-en találtam rá a lányra vagyis inkább lényre de a képei azok megeggyeznek az itt jelen pillanatban is hírdető p.u.n.c.i.c.a23 képeivel!Elképzelhető hogy a lény visszaél az itt hírdető hölgy képeivel és ezesetben elnézést kérek hogy rontottam a negatív értékelésemmel a boltot!
Helló
Erre a névre én is kiváncsi vagyok!
Hi, Edison!
Hát hol leledztél eddig, te? Olyan régen olvastam tőled bármit is, ez már hiányzott! :-))