Ne légy már töketlen kislány :D max lékre szaladsz na és ami nem öl meg attól csak erősebb leszel :D
Ne légy már töketlen kislány :D max lékre szaladsz na és ami nem öl meg attól csak erősebb leszel :D
Helló Hatas!
Nyugodtan bevállalhatod, semmi klasszikus rossz élményre nem kell számítanod! Mint mondtam, a legrosszabb esetben az történhet, hogy valóban ballábas napját fogod ki. Mondjuk én ilyenbe nem futottam bele, igaz nem is adtam okot arra, hogy ne legyen velem kedves egy esetlegesen fárasztó nap ellenére is. Ha azt látom, hogy a lány hangulata nem a legjobb, de mégis kíváncsi vagyok rá mert szimpatikus és tetszik, akkor egy kis figyelmesség és kedvesség a részemről sok mindenen segíthet. Éppen úgy, mint a privát életben. Ne felejtsük el, azért ezek a lányok is ugyanolyan érző emberek, mint bárki más!
Lehet, hogy Te ráérsz, de az idő nem neked dolgozik! Linda is már többször szüneteltette munkásságát, igaz eddig még mindig visszatért. De egyszer mindennek vége lesz, semmi nem tart örökké...
Neked kell eldönteni, hogy szerinted melyik jobb: egy szép álom vagy egy szép emlék?
Ez a féltékenykedés itt absz. nonszens fustos. Az a pár felhasználó, aki az itt írtak alapján megy el valakihez, és esetleg visszajáró is marad, csak a hölgynek segítsé. Ha van egy visszajáró bázisa, talán a hirdetését is leszedi, mert minek. Nem fog téged kevesebbszer fogadni...
Hi boogie!
Igazad van! Azért nem voltam még nála, mert nem mertem bevállalni, hogy esetleg rossz élmény legyen. Ivettet is bevállaltam, de nem kellett volna (inkompatibilitás miatt, amúgy korrekt, kedves szolg.). lénát sem mertem sokáig kipróbálni, pedig vele mindig nagyon jól érzem magam.
Linda telefonban nem volt szimpi, ettől függetlenül valamikor meg szeretném látogatni. :) Én ráérek. Egyedül a régi adrit sajnálom, hogy túl sokat vacakoltam, és abbahagyta.
Az előbbiekben volt szó a ***moderálva***, erre értettem. :P Egyelőre szimpi vagy. :)
Sziasztok!
Anikóról dobna nekem is valaki - akár itt, akár privátban - némi információt?
Megköszönném.
Értem a logikádat és tulajdonképpen igazad van. Attól viszont nem félek, hogy sokan tolakodnának elém a sorba. Ahogy elnézem, úgy általában sokkal többen írogatnak másoktól hallott vagy légből kapott infókra hivatkozva, mint ahányan valóban aktív ágyrajárók. Az előbbi hozzászólásom is ezt sugallja...
Linda a makrancos hölgy?? A rendszám neki is oda van már tetoválva a hátsójára.
Továbbra sem értem boogie,mé jó az neked,hogy hatas is tömi ugyanazt a nőt?!
Ezt megerősítem!
Köszi rico.
Helló Hatas!
2011. május 1-én írtad ezen a fórumon, hogy egyszer mindenképp elmész Lindához, mert csinos. Ha azóta még mindig nem voltál nála, akkor valóban félhetsz tőle, pedig hidd el, nem kellene! Lehet, hogy ebben a dologban többet nyom a latba a bátortalanság, mint az, hogy esetleg ő makrancos. Ezt a jelzőt néhány fórumozó írta vagy saját, szubjektív tapasztalat alapján, vagy csak azért, mert hallotta másoktól, de soha még csak nem is járt a lánynál! Ezen kívül rossz véleményt vagy negatív tapasztalatot sehol nem találsz róla, csakis dícséretet!
Emiatt én a saját logikám szerint a következőképpen tennék a helyedben: ha valóban tetszik a lány és kíváncsi vagyok rá, akkor mindenképp elmegyek és kipróbálom. Gondolj bele, mi történhet? A legrosszabb esetben velem is makrancos lesz. És akkor mi van? Csalódni nem fogok, hiszen tudtam róla előre. Ha viszont nincs semmi gond, akkor garantáltan egy jó élménnyel fogok gazdagodni! Egy biztos: meglepetésszerű, negatív élményem semmiképp sem lesz. Tehát elmegyek hozzá, mert nincs vesztenivalóm! Én így gondolom...
Ha jól tudom, időnézősnek azt szoktuk titulálni, aki sürget vagy a megbeszélt időtartam letelte előtt ki akarja tenni a szűröm. Ugyanakkor nem illik a megbeszélt időtartamot lényegesen túllépve rabolni a lány idejét sem. Ennek megfelelően kíváncsi vagyok rá, hogy mikor és hol olvastál Lindáról olyat, hogy "időnézős" ?
Üdv: boogie
Kedves hatas,vállaszolnék a kérdésedre ,ha érteném a kérdésed,mert értelmetlen szeríntem :):)
Vanda te is fiatal korosztály ***moderálva***vagy? :P
167 cm vagyok kedves Thomika :):)
Klaudia 26-nál nem volt még tényleg senki? Vagy annyira gáz lenne a csaj?
Helló Thomika! A ***moderálva*** apróban megtalálod a hírdetést. Amúgy régi motoros már ő is! De mikor én hozzá jártam mindig tökéletes volt minden. Úgyhogy nyugodt szívell ajánlom. Szia.
Szóval ezek a fiatalok mind úgy gondolják, hogy megérdemlik a fel*r*t? Lindától félek, mert azt írták makrancos, időnézős...
Köszi, de lénát nagyon jól ismerem már, én ezekre a fiatal leányzókra gondoltam. :)
Voltam már ott is minden o.k. csak kicsit nagyon nem volt aktív,lehet csak rossz napja volt :) jót dumáltunk,meg minden de nem azért mentem, am kedves csaj kecó full :)
Lolitánál volt már vki? ilyen tipusu lányt keressek most.infot légyszi
Én nagyon tudom ajánlani Lénát. Már többször voltam nála, minden rendben volt. Gina is jó, de az ő hírdetését már nem látom. Voltam nála is, nem tudom mi történt vele.