Köszi, hogy ismét megmagyaráztad, így már mindent értek. Nincs több kérdésem.
Köszi, hogy ismét megmagyaráztad, így már mindent értek. Nincs több kérdésem.
Ismerem a nőt még Pegazus korszakából:) Párszor after után elintéztem :))))) Be sincs kapcsolva a telefonja ez benne az idegesítő....
Jah de amúgy már nem érdekel. Van itt még jópár másik lány,akik annyira nem elfoglaltak. :))
Kedves Lorinzel! Ugyanezt a kérdést tettem fel néhány hozzászólásommal ezelőtt és azt a választ kaptam itt a fórumon vkitől,hogy nagyon elfoglalt. :)) Okés megértem,de azért anniyra elfoglalt,hogy 20 hívásból egyet sem tud fogadni??? :))) Szóval nyugi nem vagy egyedül,aki nem tudja elérni. :))
Gina amúgy mi a f.... nak van fent a hirdetők között ha sose lehet elérni???? Se ezen se a régi számán......
Az itt hirdető Puncicáról egy kis értékelést nektek. A múlt héten Nyíregyházi kiruccanásom során volt szerencsém hozzá egy kellemes órára.
Előzmények, helyszín, körítés: A telefonos egyeztetés simán ment, kedves, készséges, intelligens módon válaszolt a felmerülő kérdéseimre, már itt érződött rajta, hogy a kolléganői IQ szintjének átlagát magsan túlszárnyalja. Viszonylag újépítésű társasházi lakásban fogadott a szűk értelemben vett belvárosban, könnyen megközelíthető, de nyugis helyen. Igényesen berendezett, jó állapotú lakás, kellően méretes ágy, tisztaság, friss törölközők, többféle tusfürdő. Érkeztemkor csokoládéval, üdítővel kínált és közben egy 5 percet beszélgettünk.
A lányról: Fiatal húz év körüli forma csaj. Formás idomok, szép haj, bomba popsi és méretes cickók, külsőre nagyon rendben van. Szerintem élőben sokkalta jobban és izgatóbban néz ki mint a fotóin. Stílusos, van erotikus kisugárzása és nagyon ért ahhoz, hogy mire gerjed egy férfi. Természetesen viselkedik, nem játsza meg magát, közvetlen, kedves, barátságos és szeret beszélgetni, sokat mosolyog.
Az akció: Közös tusolással vágtunk bele a dolgokba, közben csókok, gyengéden simogatott és elkezdtünk egymáson kézzel dolgozni. Már ott elkezdte szájával bűvölni a szerszámom, amit az ágyon folytattunk. Nagyon könnyen beindul és könnyen nedvesedik a puncija. Már a nyalásnál is eljutott a csúcsra. Szűk, finom puncija van, amibe élvezet berakni. Kellően aktív, kezdeményező az együttlét során és élvezettel szenvedélyesen, már-már vadul csinálja a dolgot. A keményebb, hevesebb dugást is szereti és a pózok közt sem válogat. Sajna popsit nem vállal, de annyira nem is hiányzott, mert a puncija is nagyon jó szűk fajta.
Összegzés: Minden tekintetben fantasztikus órát töltöttem vele. Nem unott, nincs elhasználva, kedvesen bánik a vendéggel, nem nézi az időt és belead apait-anyait az együttlét során. A debreceni felhozatalt tekintve is az egyik eddig legkellesebb élményem volt.
Gyula ez nagyon gyenge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Budati...
Ferrári...
:)
Sziasztok!Viki francia tanárnőről valakinek valami tapasztalata?Meg köszönném az infót!
Sziasztok! A mostani hirdetők közül kik a megbízható szolg*ltatók? Fél év alatt sokat változott a paletta. ***moderálva***
Szia!
Ha visszaolvasol akkor Budati Veyronhoz is hasonlitották már :) , nem csak Ferrárihoz.
A négyütemű motorok első ütemét mesterien végzi a Gina :), remélem mindeni tudja mire gondolok.
Hát mostmár annyi pozitívat olvasok erről a Gina39-ről,hogy tényleg addig fogom hívogatni,amíg fel nem veszi. :) Valaki már Ferrarihoz is hasonlította és ez azért nem rossz. :) Mondjuk ilyennel még esküszöm nem találkoztam,hogy egy nőt kb már 15-ször hívtam és nem tudtam elérni. :) Pedig voltam már Pesten is 1-2 igencsak jó nőnél,de azért 2-3 próbálkozás után őket is el tudtam érni. Nah mindegy nem adom fel mostmár. :)) Amúgy árról tud valaki vmit nála?
Én érdeklődtem nála, *rszabása enyhén nevetséges volt és nincs NF.
sziasztok zsani baba 20-ról tudtok valamit ajánlott-e a csaj?
előre is kösz
Amit írtam nem volt privát jellegű, azoknak szólt, akik hozzám hasonlóan próbálják elérni, eredménytelenül. Kötekedést be lehetne fejezni. Köszi!
Ha valaki a privát mondanivalóját egy nyilvános fórumon teszi közzé, akkor ne csodálkozzon azon, ha bárki más hozzászólást fűz ehhez.
Helló
Ezt nem értem!
Hirdetőkén felkerestél egy hirdetőt????
Valami itt nem stimmel!!!
Kunta kinte. Örülök,hogy az Ingriddel való talaálkozásodat megírtad. Nekem is volt "szerencsém" a hölgyhöz és meg kell, hogy mondjam életem legrosszabb élménye volt. Telefonban hangja kedves és értelmes, mindenről tájékoztatott. Amikor megérkeztem egy nagyon vékony lány fogadott aki köszönő viszonyban sem volt a képekkel. Szolgáltatásról pedig jobb nem beszélni. Azon csodálkozom, hogy miként jelölik sokan kedvencüknek. Mindenesetre egy darabig meggondolom, hogy nyirerházi szolgáltatót igénybe vegyek. Ha nem akartok csalódni messze kerüljétek el a hölgyet!
Sziasztok p-vadászok.
Szerdán nekem sikérűlt eljutnom Ginához régebben is voltam nála, az élmény fenomenális brutál jó.
Mintha egy ferrariba ülnél a hagyományos autók után,nagyon-nagyon sokszor próbáltam hívni, nehezen de így sikerült időpontott egyeztetni.
Nagyon sok a vendége nehéz elérni de próbálkozni kell,megéri profi és odateszimagát a városba ilyen szuperül dolgozó nő nincsen.
Kitartás mindenkinek.
Jah mégsem,mert ma eljátszottam az erre szánt pénzt,szóval majd csak jövőhét szerda körül. :)))