Üdvözlök Mindenkit!
Azt kell mondjam, hogy ez a fórum, már nem az a fórum, ami korábban volt, normális vélemények, hozzászólások. Kevés kivételtől eltekintve eltüntek azok az emberek, akiknek számított a véleménye, akiket ha kérdeztél, valóban válaszoltak, segítséget adtak egy esetleges döntés meghozatalához. Most őszintén szólva nehéz eldönteni, ki kihez tartozik.... arról nem is beszélve, hogy nincsennek normális beszámolók. Én nagyon ritkán szóltam hozzá, úgy általánosságban mindenhez, inkább kérdeztem, visszaolvastam hozzászólásokat és megpróbáltam levonni a magam következtetéseit. A hirdetések jó része mögöttcsak a nagy semmi van, másik részét, pedig nem kettővel, hanem néggyel kell elosztani, így marad 6-8 elfogadható szolgáltató. Ez a szám természetesen nem állandó, folyamatosan változiik, de csak egyet egyet. Korábban nekem is sokat segítettek a "régiek", ezért összefoglalóan írnék néhány hölgyről. Kezdjük talán azzal aki sokak szerint az egyik legmegosztóbb személyiség, akiről már sokat és sokan polemizáltak, Linda.
A hölggyel nincs semmi probléma, Ő egy igazi Nő. Természetesen ha valaki tahó módon viselkedik, akkor ne várja, hogy nagy élménybe lesz része és persze fontos az első benyomás is...Tudom, most sokan azt mondjátok, hogy ilyen a "showbiznis" és aki ezt választotta luxus megengednie az önérzeteséget, de hát ez van. Szóval ha normális vagy a Lindával, akkor nagyon jó partner, odafigyel rád, nem sürget, minden téren jó a technikai tudása, megkockáztatom, ami persze partnerfüggő, hogy élvezi is, ha rá tudsz hangolódni. Évek óta ugyanazzal a ***moderálva*** várja a vendégeit, ami nem mellékes, mert sokan ebből a szempontból (is) el vannak szállva.
Kriszta, évek óta ott van a "top" listák élén, szenzációs technika, kedves, figyelmes, sokat beszél, hát van ilyen.... viszont a nyelvtudása az valóban ott van. ***moderálva***
Puncica, akiről sokan zengtek már itt ódákat, valóban nem rossz, de van hova fejlődnie. Ami előnye, hogy nagyon odateszi magát, lelkes és bizonyos határokon belül bármit kipróbálhatsz vele. Nőies hölgy esztétikus látvány és az átlaghoz képest lehet vele beszégetni is és nem csak arról, hogy zöld az ég és kék a fű... Ez egyébként Lindáról is elmondható. ***moderálva***
Erika az idősebb korosztály képviseli. Nézétek, kellemes partner, jól oldja a kezdeti feszültséget, ez azoknak lehet fontos, akik kicsit izgulósak. Normál dolgok, és szó szerint semmi extra,(ezt nem sértésnek szánom) de egy nyugodtabb, éretebb korosztálynak ideális választás.
Dóri, akiről valaki azt írta, hogy szükségeltetik 10 év tapasztalata. Hmm, nos a hölgy kedves, aranyos, szerintem nagyon nőies, gyönyörű keblekkel, de itt megállnék. A technikája nagyon erősen fejlesztésre szorul.... minden téren.***moderálva*** röviden ennyi