Hát mostmár tényleg megpróbálkozom,márcsakazért is. :)
Hát mostmár tényleg megpróbálkozom,márcsakazért is. :)
Én épp fordítva jártam.
Arra számítottam, hogy nem tudok majd beszélni Vele, ehhez képest körülbelül 3. csörgésre felvette - az igazsághoz hozzátarozik, hogy megkért, egy óra múlva keressem, épp vendége jön. Mindez múlt pénteken, 22-én történt, 4 illetve öt óra környékén.
Teljesen ledöbbentem a hangján, mintha egy tinilánnyal beszéltem volna.
Tájékoztatást kértem (és kaptam, ráadásul elég széleskörűt), még nem jelentkeztem be hozzá. De szimpatikus és nagyon-nagyon csábító!
Hát anno én is így hivogattam,ahogyan te,de két nap után meguntam kb. :) Lehet két hétig kellett volna akkor. :) Bár megmondom őszintén nekem ez nem túl szimpi,hogy elérhetetlen és ennek ellenére folyamatosan hirdet. Nah mindegy ezek szerint csak létezik,lehet majd egyster megint nekiugrok a hívogatásának. :)) Igazság szerint Bencec csak az érdekelne,hogy megéri-e azt a sok hívogatást? :) Mondjuk egy 10-es skálán te hanyast adnál neki,ha azokat a lányokat,nőket veszed alapul,ahol már jártál? :)
Minden kedves koléganőnek és vendégnek kellemes húsvéti ünepeket kívánok!!!!
gloria eltünt!!
Szia wjdks,
csak kitartás kell hozzá, mert kb 2 hét után 20-adjára vette fel (naponta 20-30-szor hívtam különböző időpontokba)... előtte volt olyan, hogy hívtam két órán át 5 percenként végig foglalt volt, aztán hirtelen kikapcsoltra váltott :(
Ha rákeresel a hsz-imra, akkor nagyon régen megadtam a mail címem, oda írj és válaszolok minden kérdésedre :)
Kellemes ünnepeket mindenkinek, a lányoknak sok "locsolót"!
Köszi! Neked is, locsolásban gazdag ünnepeket ! :D
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok! :)
(A mai napon még elérhető vagyok 18 óráig.)
Puszi: Heléna
Na erről lemaradtam. :) Gyere a chat-re délután 1-kor. :)
Ma délelőtt meglátogattam Lindát. Kedves,csínos csacsogó kis teremtés.
Ápolt,kívánatos teste - puha,szolizott bőre van és a lakáskörülményei is
ideálisak. Odaadó, semmi sürgetés.
Uraim! Aki bunkó módon közeledik hozzá az ne csodálkozzon rajta,
hogy ha "nem találja Őt jó passzban!"
Aki nem hiszi járjon utána!!!
Puszilom innen is azt a kis gazella testét.
SZiasztok!
Mivel régen írtam már beszámolót, gondoltam megosztom Veletek két lánynál tett látogatásom eredményét:
Bia ( 22 ) aki Gina ( 25 )-el együtt dolgozi: SZUPER!!!
Helena ( 27 ): CSÚCSSZUPER!!!
Remélem segítettem! :-)))))
Üdv: Thomika
Így van!De nekem adj elérhetőséget!:-))
Nekem! :-)))))
Az apróban hirdető Eszter 42-t valakinek sikerült elérnie?
Sziasztok!
A lányoknak üzenem, hogy holnaptól három napig nem leszek elérhető!
Jövő hét szerdán már kereshettek!
Üdv: Thomika
:-))))))))
Neked is! (és sok locsolót! :D )
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!:)
Írj elérhetőséget.
Nah olvasom Bencec,hogy sikerült a lehetetlen. Egy hős vagy. :)) De hogyan jött össze?? :)) És megérte,amugy a sok próbálkozás? :) Mesélj már milyen volt kicsit! Akár priviben is,ha itt nem szeretnél. :)
Köszi Skacok a segítséget! Ajánlani tudtok szombatra csajt? :-)