Úgy látom, tegnap sok valódi és hihető, beszámoló íródott! :D
Úgy látom, tegnap sok valódi és hihető, beszámoló íródott! :D
Kim és Milla nem rendel együtt!Egy környéken igen,de két külön álló rendelés!A hazugságról meg annyit hogy:aki szeretné megtudni az igazságot ,bátran keressen meg! Örömmel elmondom és megmutatom hogy hol és hogyan is rendelek :)))) szép estét mindenkinek /Kim/
Claudia25 és Sylvia19 miért hirdettek szőke parókával?Nagyon undorító.Feltalálták a hajfestéket és a hajfelvarrást sokkal jobb lenne.
Valaki tud érdemleges infot Violáról?:)
Lottihoz én csak 1 röpke infot szeretnék írni, még kb. január közepe táján, hívtam kora este és megbeszéltük h fél/3negyed óra múlva ott vagyok, mondta ha oda értem hívjam fel. Ott voltam kb 30 percen belül, hívtam is, de nem vette fel, és ezt eljátszottam kb 1 órán keresztül, bízva benne hát ha feljutok hozzá..-de sajnos nem sikerült, és akkoriban "nagyon jó idő volt"-vizes latyakos utak járdák, rá 1 hétre meg is betegedtem..na mind1, sajnálom h nem vette fel a telefont és nem tudott fogadni,bár jólett volna ha legalább felveszi és mondja ne várjak ott, Nyírszőlősből mentem be, még akkor a régi bázison melózott, szóval nem volt túl közel..azért köszönöm h így meg****atott..:S:)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Héra nevezetü leányzót csak ajánlani tudom !!!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Tegnap kipróbáltam egy helyi leányzót, Hérát.Kellemesen csalódtam.lenyűgözőek a cicik :D ajánlom mindenkinek aki szeretne kellemesen kikapcsolódni és kát igazi nagy mellhez bújni :P
Én mondtam :), de már én is megbántam, mert legutóbb már nem kaptam időpontot :)
A nyíregyházi chat szoba sajnos folyamatosan hölgy mentes!Ez nagyon elszomorító!
Sziasztok!
Tud valaki olyan jól kinéző fiatal szolgáltatót akinél lehet videózni is?
Csak olyan érdekelne, az lenne maradandó élmény, egy pár perces videó!
Nem muszáj, hogy benne legyen a fejünk, csak a lényeg legyen rajta! :)))
Segítsetek!!!
Üdv: Bumburnyák
És hány normális tajték van? :)
Tisztelt brema! a normális Tajték! :D nem a szomszéd szobában ül ha nem szimplán közel van .
Szóval amikor meglátogatsz egy szolgáltatót, téged nem zavar, ha a szomszéd szobában egy arany nyakláncos, tetovált, kigyúrt tajték üldögél?
Irigyellek! :)
Abban igazad van, hogy elég veszélyes lehet ez az egész. Sajnos jó megoldás, ami mindenkinek tetszene, nincs (itt madzsarisztánban).
Sziasztok!Én uj látogató vagyok Budapestről látogattam ide .Olyasmi után érdeklődnék hogy ugyan miért probléma ha van némi nemű védelme a lányoknak.elég sok agresszív ember van akiktől magukat nem tudnák védeni.Külföldön ez rendes biztonsági emberekkel működik.csak itt magyarországon ugye bár nem legális.A normális s.t.r.i.c.i csak tesz a lánynak hogy nyugodtabban dolgozzon és meg legyen minden gondolok itt a gél gumi stb...
nem értem a felháborodásotokat.
Halihó!
Tegnap este egyeztettem a Lotti nevű hölgyikével!A megadott időpont után szerettem volna hozzá eljutni!Meg is beszéltük hogy hajnali 1-2 között hívni is fogom illetve este 10kor rádobok egy sms-t ha esetleg valami közbe jönne vagy hogy tutira megyek!01:20-kor kaptam sajnos egy sms-t a hölgytől hogy reggel dolga lesz és ha nem lenne gond akkor ne menjek!Nagyon sajnálom hogy nem tudtuk összehozni a találkozót remélem mihamarabb sort tudunk rá keríteni!Aszolgáltatók elvárják tőlunk hogy számkijelzéssel hívjuk őket illetve ha nem megyünk akkor szóljunk nekik!Viszont ritka az olyan szolgáltató aki értesíti a vendégét hogy ne menjen mert nem ér rá!Tapasztalatom szerint mire oda ér a vendék a megadfott címre szimplán nem veszik fel a telefont egyes szolgáltatók!Ebből is látszik hogy a Lotti korrekt és kedves szolgáltató lehet és nagyon bízom benne hogy hamaros el tudok majd jutni hozzá!Amint jártam nála írok egy beszámolót is az eseményekről de előre érzem hogy a végén erősen ajánlott kategória lesz a hölgy!
hatas:
Nagyon örülök hogy jól érezted magad nálam/velem! :)
Kedves és figyelmes vagy! :)
Szép napot neked! Puszika :)
Üdv:Lotti
Én még annyit szeretnék mondani kedves Gergő,ha ilyesmi tapasztalatod van,akkor kell kiírni nem ki tudja mikor!De nálunk biztos hogy nem lehetett ilyen!Ja és ha megkaptad azt amiért eljöttél hozzám és nem volt semmi rossz élményed akkor nem tudom miért írsz ilyet!Szóval szerintem nagyon figyelj oda,hogy miket írsz!
Petya_001 Köszönöm! :)
Gergő barátom, te nem kicsit ferdítesz! Miért írkálsz ostobaságokat?
Heléna és Lotti két kiváló szolgáltató, és egyedül dolgoznak. Kedvesek, gyönyörűek és nem alapból barnák.
Helénánál már jártam többször is, Lottival viszont csak beszélni volt eddig szerencsém, és rég tervezem hogy megyek hozzá.
Lotti 20
Tegnap láttam a Lotti nevű lányt cseten, így ráírtam. Ha mást nem is, hát dumcsizok egyet. Végül olyan jót beszélgettünk, a francba is, elmegyek hozzá. Már gyakorlatilag mindenről kikérdeztem cseten. (Többi lány miért nem csetel, fel nem foghatom. Csak egy plusz hirdetési lehetőség.)
Az öreg gyümölcsös utcán található meg, a szintén itt hirdető Heléna leányzóval. Tájékoztatása után a helyet megtalálni pofon egyszerű volt. A lakás tipikus panel, célnak megfelel. Előtte megbeszéltük, hogy sima utcai ruhában fogadjon, mert ki szeretném csomaglni belőle. Ezt a kérésem készségesen teljesítette, így ruhában is megcsodáhattam az alakját. Olyan utcán utanafordulok típus. Kérdezte szomjas vagyok-e, miután ittam egy keveset rátértem tapizásra és a vetkőztetésre. Úgy éreztem mindketten jól éreztük magunkat. Mindenben készséges és partner. Ugyan nem kértem volna, de azért megkérdeztem, hátsó bejárat nincs. A szájával jól bánik a féltett műszerünkkel.
Lehúzásnak, vagy egyéb kellemetlen élménynek nyoma sincs. Én piszok jól éreztem magam nála.
Gergő ezt a megfigyelési dolgot nem tudom honnan veszed, én nyomát nem tapasztaltam, egyedül vannak. Egyébként a Korina nem a Gyula? A képei nagyon hasonlóak.
Kedves Gergő24!
Ohh tényleg?de jól tudod! Szívesen tájékoztatlak,hogy már egyáltalán nem ott vagyunk! És ha lehet ne írj hülyeségeket!
Lolitának jók a szolgáltatásai de vigyázni kell nála mert nem egyedül van a lakásban, és az a másik személy nem hölgy!!! Egyik barátom is járt nála ő meg is erősítette a kételkedéseimet mert ő viszont látott a lakásból ki jönni egy urat aki azt mondta neki hogy este megy visza és akkor elszámolnak. Egy vendég nem mond ilyet!!! Vigyázzatok uraim!!