Bizony nem tévedsz, ők azok. Jól átléceltek a szomszédba.
Bizony nem tévedsz, ők azok. Jól átléceltek a szomszédba.
Hello
Amennyiben aktuális még a kérdésed, én voltam. Mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban?
A napokban meglátogattam Fanni19-et. (masszázs)
A belvárosban található meg, nem messze a mekitől. Masszázs ***moderálva***
A képeken egyértelműen nem ő van, de nagyon hasonlít. Amúgy a "kisebbséghez" tartozik, de rendben van. Nem volt lehúzás, a masszázs elment egynek.
Egyéb észrevétel: amikor mentem be a lépcsőházba, jött velem szemben pár fiatal srác, és csaj. Amikor végeztem érdekes módon ismét összetalálkoztam velük a lépcsőház bejáratánál. Véletlen???
Tippelek: Hajdú-Bihar Pandora és Kloé. Bár lehet hogy tévedek...
Csak úgy se szó, se beszéd, eltűntek.
Lottiról tud valaki valamit?
Gina és Bia hova lettek?? Jázmin mellett Gina volt a legjobb élményem nyíregyen.
átdobod a Skype címét?
köszi
Hello
Én is tervezem felkeresni a hölgyet. Az *rai milyenek, kölcsönös franciát engedi?
Köszi előre is
Küld már át privátban a skype címét!:)
Lehetsz 40 vagy 23 vagy akárményi akár milyen pozban ruhában vakuval fotózva,hogy fehérnek tűnj de a ...............az mindig fekete marad Gyula :))))))))))
Hi!!
Amina 19 és Kinga 23 nevű hirdetökről valakinek tapasztalat, képeik alapján igéretesek ....
Előre is kösz!
Üdv.
Üdvözlök mindenkit. Rózsa vagyok-Szeretnélek tájékoztatni benneteket,hogy Május 26.-tól Június 5.-ig nem leszek elérhető,köszönöm a megértésteket.
Igen, csak ott. Én csak franciát kértem. Az jó volt. :)
Petya ki ez a lany??csak skype-on lehet elerni??
Konrét tapasztalat?
Helló Sámán!
Napi szinten nem tudom követni, hogy ki hova költözik, de a képei alapján Kitty 23 még a régi helyén volt fotózva illeve ott találkoztam vele.
De azért kösz az infót :D
Valamint szvsz nem a hely miatt megyünk hozzá és máshoz, hanem a szolgáltatás minősége miatt.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Csá Megmondó!
Tévesek az infoid Kitty 23-mal kapcsolatban,mert én a múlt héten is voltam nála és már nem ott rendel ahol eddig!
De nálam most Jennifer a befutó!
Üdv!
Jennifer 19 érdekelne.
Vki vmi info?
Van egy új csaj a városban. Máshol hirdetett eddig, itt még nem skype-on lehet vele dumálni. Egészen kiválóan cumizik. Érdemes keresni. :)
Sziasztok tudnátok nekem mondani megbízható, max 30 éves lányt? Lehetőleg oylat, aki a városközpontban, vagy annak környékén rendel?